Jó az nekem, ha regisztrált munkanélküli vagyok?
Figyelt kérdés
Regisztrált munkanélküli vagyok, de anyagi juttatást már nem kapok. Férjem szerencsére dolgozik, ugyan nem dőzsölünk, de szerényen mindenünk megvan. Márciusban szülni fogok és messze is van a Munkaügyi Központ a falumtól. A Munkaügyi Központ idáig egyetlen állásajánlatot sem adott, a tanfolyam támogatásra beadott kérelmemet is elutasította, így úgy érzem feleslegesen járkálok be hozzájuk 1-2 havonta. Szerintetek van értelme, hogy regisztrált munkanélküli vagyok? Elhelyezkedni már nem tudnék a szülésig, mivel veszélyeztetett terhes vagyok.2012. szept. 16. 06:50
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
MIután lejárt a pénz, amit fizetnek, utána nincs semmi, amiért megéri bemenni. Egyszerűen semmiben nem segítenek. Sem állást nem ajánlanak, sem semmi mást. Tanfolyamra meg inkább csak az mehet, akinek semmi képzettsége nincsen. Akinek van szakmája, de nem tud vele elhelyezkedni, vagy akár diplomás és azzal se, tehát más szakma kitanulásával többre menne, azt nem segítik. Elsők a képzetlenek, meg a csókosok persze. Hát ha van munkaügyi központos ismerősöd, akkor ügyeskedhetsz, ha nincs, akkor nincs értelme bejárni, mert az időn kívül a pénzed is fogy, amit az utazásra költesz...
3/4 A kérdező kommentje:
Megrágtam, holnap írok nekik egy levelet, hogy töröljenek a nyilvántartásukból. Tényleg teljesen felesleges ott bohóckodnom. :(
2012. szept. 18. 18:57
4/4 anonim válasza:
Annyiból van értelme, hogy átvállalják helyetted legalább a TB-t!!
Ami most 11.300ft/hó
Persze ezt 3 havonta újítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!