Melyik az a szakma amit jól megfizetnek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 17:34
2/10 anonim válasza:
Ma alkalmazottként alapvetően és átlagosan egyiket sem. Amivel esetleg áttörést el tudsz érni, ha a habitusodba is belefér, valami értékesítői, ügynöki jellegű vagy MLM-es munka. Ezzel elvileg megszedheti magát bárki, akinek van hozzá vénája, kedve, tud azonosulni a dologgal.
3/10 anonim válasza:
Bankár nem igaz. Én voltam régebben állásinterjún bankban. Na inkább nem folytatom.... katasztrófa...
4/10 anonim válasza:
k.rvák..... vagy főnökeik (stricik)
5/10 anonim válasza:
vállalatirányítási rendszer tanácsadó
6/10 anonim válasza:
villanyszerelő, víz és gáz szerelő, festő... kétkezi munka
7/10 anonim válasza:
Plasztikai sebész, maszek fogorvos/nőgyógyász
8/10 anonim válasza:
POLITIKUS
(csak legyen jó vastag bőr a képeden)
9/10 anonim válasza:
Különféle mérnökök, informatikai szakemberek, keresett szaktanácsadók, tolmácsok, sikeres művészek, magánpraxissal rendelkező orvosok, banki szakemberek, könyvvizsgálók, jogászok illetve több nyelv tárgyalóképes tudásával és magasan jegyzett egyetem diplomájával rendelkező személyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!