Ezek közül a szakmák, közül melyiket keresik most legjobban, melyikre van most legnagyobb igény?
Figyelt kérdés
Masszőr
Sportedző
Személyi edző
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Marketing és reklámügyintéző
Idegenvezető
Logisztikai ügyintéző
Ügyintéző titkár
Fodrász
Kozmetikus
Protokoll ügyintéző
Utazás ügyintéző
Idegenforgalmi szakmenedzser
Reklámszervező szakmenedzser
Csecsemő és gyermeknevelő gondozó
2012. szept. 4. 14:29
1/3 hájaaa válasza:
Mindegyik időpocsékolás. Keress vmi számteches témában inkább. "webdizájner" webprogramozó, ezek mennek ezerrel.
De ha mindenképp ezek közül akarsz akkor a pénzügy a nyerő.
2/3 anonim válasza:
számteches téma? Bocs, de telítve a piac, ezer ember még otthonról is bedolgozik. Csak akkor tud érvényesülni webgrafika terén, ha nagyon egyedi meglátásmódja van, és ezt valaki felfedezi. Erre a mai világban az esély igen kevés.
Az idegenforgalom szerintem a nyerőbb, ha nem itthon külföldön!
3/3 anonim válasza:
Szerintem, meg inkább legyél pék, szakács, esetleg temetkezési vállalkozo ,vagy gyógyszerész, hiszen éhes ,beteg ,vagy halott ember mindig lesz. De ha már itt tartunk én ebből a listából a fodrászt választanám, erre is igény van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!