Ti erről mit gondoltok?
Tegnap voltam egy állásinterjún. Eladóként kellett volna dolgozni 12 órában heti 4 alkalommal, decemberben pedig heti 6 nap 12 órázás a megnövekedett forgalom miatt, és kb. 70 ezret ígértek cserébe. Ezzel még nem is lett volna gond, simán elfogadtam volna az ajánlatot. Pultból kellene árusítani a Tescon belül a kasszasorral szemben, azonban a 12 óra alatt csak 1 ember ülne ott.
Kérdeztem, hogy akkor a mellékhelyiség használata hogyan működik? A válasz az volt, hogy megkérek egy vásárlót, hogy figyeljen az árukra amíg én x ideig végzem a dolgomat, vagy nem megyek wcre (?), vagy ki-be pakolom az árukat, de lényegében erre nem tudnak mit mondani.
Most én magamból indultam ki, és nőként azért bizonyos időszakokban nem árt ha 3 óránként legalább eljutok wcre. Én másra nem merném bízni a boltot, főleg, hogy itt Pesten nagy a forgalom, és sose lehet tudni ki milyen ember... 12 órát meg akkor se bírok ki, ha nem iszok reggel 9-től este 9-ig.
Szóval ezt most én nem vállaltam el, de még mindig rágódok azon, hogy nagyon rossz döntést hoztam ezzel. Ti hogy döntöttetek volna?
Ez egyrészt jogszabályellenes, mivel a munkavállalónak jár a szünet bizonyos időközönként.
De nem tudom mi a gond?
Fogod, összepakolod 10 perc alatt a kirakott árut, bezársz, elmész mosdóba, majd kipakolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!