Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nehéz helyzetben vagyunk,...

Nehéz helyzetben vagyunk, szeretnék segíteni édesanyámnak. Lent elmagyarázom, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, budapesti lakos. Édesanyámmal élek. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, mert édesanyám elvesztette az egyik munkahelyét. Így pont a rezsit tudjuk kifizetni, és már ennivalóra, tisztaságszerre, ruhára egy forintunk sem marad. Nagyon szeretnék segíteni édesanyámnak! Olvastam, hogy vállaljak újságkihordást vagy vigyázzak kisbabára, ezért megérdeklődtem az ismeretségi körömben, de senki nem tudott munkát adni. Az iskolában kb. 2-3ig vagyok, van ECDL bizonyítványom, beszélek olaszul és angolul. Ha valaki bármilyen munkalehetőséget tud ajánlani, nagyon megköszönném.

2012. szept. 12. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálkozz ilyeneknél mint pl: Melódiák, Fürgediák, Mind-Diák... Hátha tudnak munkát adni ami neked is megfelel.
2012. szept. 12. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

diákszövetkezethez majd 16 évesen tudsz menni

addig:

- polgármesteri hivatal: minden lehetséges szociális támogatás megigénylése, nem szégyen, ha kell akkor kell és az adónkból inkább nektek menjen mint annak aki rakásra fialja pénzért a pulyákat

- fordítási munka vállalása, neten keress rá minden ilyenre, vannak oldalak ahol szavanként fizetnek meg ilyesmik

- adjátok el a nem kellő dolgokat a neten, legyen az egy nadrág vagy egy szék

- iskolai menzára kérj ingyenességet, esetleg lehet hogy anyukádnak is vihetsz haza az iskolai ebédből, ismerősék oviból viszik szociális alapon, ugh velük is mi lesz, lassan szétesik a házuk a repedéstől..._.

- vállalj korrepetálást jelképes összegért

- vagy angoloktatást gyerekeknek, pl. kiírod a környéken hogy ovi angol foglalkozás és gyermekfelügyelet 4-6-ig a szülők addig pedig ellehetnek magukban vagy vásárolhatnak akármi, vmi frappánsan megfogalmazott szöveggel, mondjuk ez akkor jön be ha vannak burzsuj családok a környéketeken

- fűzz karkötőt, kézműveskedj és add el

- pet palackok, fémizék beváltása tescoban

- feketén munkát keresel :S pl. postaládába szóróanyag kihordása vagy nem tudom...

- egyébként ha esetleg anyukádnak lenne párja az még lehet lendítene egyet a dolgon, nem kihasználásra értem, hanme hogy közösen fizetnék akkor a rezsit ilyenek, párban mindig könnyebb megélni

- ugh esetleg kiadhatjátok az egyik szobát a házban, ha atietek és ha pl. pesten laktok

Kitartást! Ki fogtok lábalni ebből a helyzetből.

2012. szept. 13. 01:07
 3/4 anonim válasza:
Hol laksz?
2012. szept. 14. 17:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!!!!

Próbálkozok megoldani!

2012. szept. 15. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!