Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti is éreztétek azt, hogy a...

Ti is éreztétek azt, hogy a munkahelyeteken veszik el, az önbizalmatokat és a határozottságotok/at?

Figyelt kérdés
Amikor nem volt munkám, munkanélküli voltam magabiztos voltam, mert szabad voltam, nem kellett sehol megfelelnem csak otthon a családnak. Amikor ismét munkába álltam, ugyanolyan bizonytalan lettem, mert már kollégákkal voltam körülvéve és a feladataim elvégzése a teljesítményem miatti aggódás, bizonytalanná tett, teljesen megfosztva magabiztosságomtól.

2012. szept. 12. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Részben igaz. Meg kell felelned az elvárásoknak, aggódsz hogy jól csinálod-e azt amit csinálsz. Nálam is ez volt a probléma, de azóta már nem aggódom emiatt. Megfeleltem neki, ingyenmunkára. Nem fizetett ki több mint egy havi fizetésemet.
2012. szept. 12. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
hát én fordítva lehetek bekötve, mert pont akkor nem volt önbizalmam és úgy éreztem nem felelek meg senkinek, amikor nem volt melóm.
2012. szept. 12. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez személyiségfüggő.

Neked a kötetlen forma jön be, érdemes lenne valami olyat keresni ahol nem cseszegetnek állandóan, és a magad ura vagy. Pl. egy parkgondozói állás ilyen. (példa volt) de egy pénztárosi rohadtul nem az. Lehetnél önálló vállalkozó, és a magad ura vagy, ha van pénzed, eszed, és egy kicsit zsidó is tudsz lenni.

2012. szept. 12. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!