Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez az internetes munka mennyir...

Ez az internetes munka mennyire megbízható? Valaki próbálta már?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban futok bele hirdetésekbe, hogy hirdetés nézegetéssel meg hasonlókkal kínálnak otthoni munkát. Persze veszteni nem veszt az ember vele ha küld egy e-mailt és érdeklődik de nehezen tudom elhinni, hogy nem kamu. Szerintetek? Mert ha van egy két olyan ami használható akkor kollégium mellett megérné nekem mivel diákmunkát délutánra nem könnyű találni.
2012. szept. 11. 13:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze olyanra gondolok ahol nekem nem kell fizetni előre.
2012. szept. 11. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
lutri szinten, a legtöbb ilyennel nem fogsz sokat keresni, mert ugye a hirdetésnek a fele az oldal üzemeltetőjénél marad a másik felét meg szétosztja, ha szétosztja..
2012. szept. 11. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
ilyet szerintem felejts el..ezzel nem lehet pénzt keresni:\
2012. szept. 13. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!