Budapesten jól fizető erotikus állás?
Hol érdemes keresni?Hogyan lehet kiszűrni a kamu hírdetéseket?Elsősorban olyan állás érdekelne,amivel rövid idő alatt nagyon sok pénzt lehet keresni.
(És előre is megköszönném,ha az ítélkezéstől megkímélnétek,mert sajnos nincs más választásom,a családom tönkretett lelkileg,amely által testileg is megbetegedtem.Ez az egyetlen kiutam,hogy külön költözhessek.Sajnos a szakmámmal nem keresnék annyit,amiből ez hamar megoldható lenne)
Gratulálok, nem tudok nem ítélkezni, én kimásztam a sz*rból enélkül is, hánynék magamtól ha ilyen munkát kéne végeznem. Ezzel csak magadat teszed tönkre, nem értelek, semmi értelme egy ilyen kiút nem kiút, mert az emberek ezután sz*rba sem fognak nézni többé.
Ha valóban olyan beteg vagy testileg akkor erre a munkára is ugyanolyan alkalmatlan vagy, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!