Angliában vagy az USA-ban nyári munkával kapcsolatban mik a lehetőségek?
Figyelt kérdés
Hallgató vagyok...2009. júl. 29. 22:00
2/8 A kérdező kommentje:
a kérdés a "vagy" kötőszóval elvan választva, tehát vagy az egyik vagy a másik....
2009. júl. 29. 22:58
3/8 anonim válasza:
Komoly munkanélküliség van Angliában is, az USA-ban is, nálunk is... :-[
4/8 anonim válasza:
a "hallgató vagyok" viszont egy jelenidejű mondat... nem a kérdés a lényeg
5/8 anonim válasza:
www.ccusa.hu - itt minden infót megtalálsz, hogy az USA-ba hogy tudsz nyárra kimenni. Idén már nem tudsz, de jövő nyárra igen. Ez hallgatóknak van és sok ismerősöm volt már kinn vele, mindegyiknek jó tapasztalata volt. Angliáról nem tudok.
6/8 anonim válasza:
Most láttam a ccusa oldalon, hogy Angliába is szerveznek táborokat...szóval lehet válogatni.
7/8 anonim válasza:
barátnőm most itt van 2 hónapig:
keress rá:
CAMP WICOSUTA
-->egy nyári gyerektáborban dolgozgat(felszolgál,játékos programokat zservez,mosogat is)szóval mindenes.de a hely gyönyörű,és sokat kirándulnak.(Boston mellett vannak)
nem tudom ide lehet-e még jelenkezni,lehet h.már nem,de pl.ilyesmi lehetőségek vannak.
ccusa szervezetet tényleg érdemes megnézni,bár nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!