Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Uzsokiban már szült kismamik,...

Uzsokiban már szült kismamik, milyenek a tapasztalataitok a kórházzal/személyzettel kapcsolatban (milyenek a szülésznők, csecsemősök, mik a lehetőségek, stb)? 30hetes, egyre jobban izguló kismamó

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem tudok Neked erről semmit írni, mert én is ott fogok szülni dec. 26-ra vagyok kiírva. Ezzel kapcsolatos kérdést már többször feltettem én is és még semmi használható választ nem kaptam. Viszont Te hamarabb fogsz szülni, ha addig nem kapsz normális választ, kérlek majd írd meg, akár privátba is, hogy hogy mennek ott a dolgok, mert engem is érdekelne. Köszönöm.

Nagyon jó babavárást, könnyű szülést kívánok!

20 km.

2009. aug. 5. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:
ird be a keresőbe itt h Uzsoki és kidob egy csomó választ
2009. aug. 6. 12:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor majd rákeresek a részletekre

:-) Az első kismaminak üzenem, hogy ha megtudok vmit, ígérem, írok neki.

2009. aug. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!