Pénztárosi tapasztalatokról írnátok? (DM-ben leszek)
Dm-be megyek pénztáros/eladó állásinterjúra.Mire számíthatok?
Ha megegyezünk akkor mire kell figyelnem nagyon?Nehéz ott a kasszázás?Annyi kupon meg kedvezmény meg miegymás van.Még életemben nem dolgoztam kasszában de nagyon de kell a munka.
Én sajna konkrétumot nem tudok, az egyik barátnőmet még 17 évesen diákként felvették, és most 25 éves, mai napig ott van. Eleinte sokat szenvedett, de már szereti. Üzletvezető lett.
Szerintem tuti bele lehet tanulni. Megkérdezhetem hogyan jelentkeztél? És hova? Elég annyi hogy Budapest-e. Én is szeretnék bekerülni, de a neten nincs hirdetésük Budapestre...
Köszi a választ.Budapesten fogok dolgozni ha összejön.Nem volt éppen fenn a rendszerükben semmi állásajánlat amikor én jelentkeztem.Egyszerűen csak beküldtem az adatbázisba az önéletrajzom és két hét múlva hívtak is.Csak sajnos iszonyat messze van a bolt ahová menni kellene.
De fenn van hogy első körben az adatbázisukat nézik át ha valahova keresnek embert, úgyhogy szerintem mindenképp küldd be hogy szem előtt legyél.Ja és időnként aktualizáld.
Köszönöm hogy válaszoltál.
Na igen, ezen már túl vagyok akkor. Ezen a héten kedden vagy mikor küldtem be az önéletrajzom, akkor ez tényleg nem kamu hogy onnan válogatnak. Csak oda volt írva baloldalt hogy kb 500 önéletrajz van náluk, ezért is vesztettem el a reményt, de ha téged behívtak akkor talán mégsem esélytelen. Hát sok sikert hozzá, ha eszedbe jutok majd írj hogy mi volt!! :)
Szia!
Na mi volt? Hogy sikerült? Felvettek dolgozni?
Szia!
Az állás interjú rendben lement de nem vettek fel.Legalábbis gondolom...Ugyanis azt mondta a hölgy, hogy még másnap jelentkezik akkor is ha nem vesz fel.De a mai napig nem hívott fel,hogy mi van.Ez a területi képviselő hölgy volt aki az interjúztatást végezte.Amúgy minden rendben ment az interjún, azt kellett elmondani mit dolgoztál eddig mik a kereskedelmi tapasztalatok.Illetve megkért, hogy mondjam el miért engem válasszon. Ez amolyan HR-es szokásos kérdés.Tulajdonképpen magáról a cégről nem is kellett beszélnie mert mindent ismertem a Dm-mel kapcsolatban hiszen évek óta ott vásárolok.
Szerintem engem azért nem vett fel mert van egy bölcsis korú kisgyerekem és nekik ez gondot jelenthet.Ugyanis egy most nyíló üzletbe kellett volna menni dolgozni.Én meg ugye a kisgyerek miatt nem vagyok tuti ember a munkáltató szemében mert egy kisgyerek pláne ha bölcsis gyakran lesz "elméletileg" beteg és akkor én hiányoznék.
Gondolom utánagondolt a dolgoknak és kínos lett volna neki azután nemet mondani, hogy olyan jól ment minden az interjún.
Szóval én így jártam, de te azért ne keseredj el mert neked még összejöhet.
Ó hát sajnálom...
Engem egyébként nem hívtak fel, habár már nem tudom hány hete beadtam. Szerintem ez is a szerencsén múlik hogy kit választanak ki az adatbázisból.
Na de köszi hogy válaszoltál, már ez is jó hogy megírtad hogy miket kérdeznek egy interjún, ugyanis eddig csak 2-re hívtak be a 1,5 év alatt...És sok sikert kívánok a későbbiekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!