Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti hogyan kerestek munkát?...

Ti hogyan kerestek munkát? Többi lent

Figyelt kérdés

A neten szoktam munka után keresgélni de még egyik helyről sem hívtak vissza. sajnos

Ha elmegyek személyesen munkát keresni mondjuk pl:Hervisbe a pénztárnál megkérdezem hogy tudna-e segíteni és hogy lenne-e valamilyen munka?

Pályakezdő vagyok nem tudom hogyan működnek az ilyen dolgok.

A munkaügyibe már regisztráltam régebben.

2012. szept. 5. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is adogattam be önéletrajzokat üzletekbe, mindig olyankor, amikor kitették az Eladót felveszünk táblát. Visszagondolva tornacipőben intézni ilyesmit nem volt túl értelmes dolog, de igazából a lényeg, hogy úgyis a szakképzetteket veszik fel ilyen helyekre. Azóta inkább a netet lesem, bébiszitteres hülyeség össze is jött főállásban, csak éppen nem jelentettek be, és még keveset is kaptam, teháta TB és a BKV lejött abból a kis összegből, nem érte meg. Az a helyzet, hogy érettségivel nem megy sokra az ember... Még a vécésikáláshoz is okj kell meg 8 év tapasztalat...
2012. szept. 6. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:
www.profession.hu, jobmonitor. hu és hasonló oldalokon
2012. szept. 6. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Magyarország a papírok és a kapcsolatok országa:

-Van papírod, kellesz, még ha tök h.ülye is vagy.

-Van kapcsolatod? Valaki betesz valahova, még ha tök h.ülye is vagy.

Megoldás? Legyél tök h.ülye és vedd magad körül magasabb pozícióban lévő emberekkel.

Itt mindig is azt nézték, hogy milyen végzettséged van. Lehet, ha odaültetnek a pénztárgép elé, csinálsz akkora mínuszt, hogy fél évig fizetést se kapsz, de a lényeg van róla papírod.

Sajnos itt azok az emberek kapják a jó állást, akiknek vannak jó kapcsolataik.

Vannak országok, ahol előbb megnézik értesz-e ahhoz, amire fel akarnak venni. Ha nem buktál, ha meg értesz hozzá, akkor jöhetnek a papíros részek, de nem az a legfontosabb.

2012. szept. 7. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!