Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kerestek munkát?

Hogyan kerestek munkát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Július óta nincs munkám,és elkeseredett vagyok.Viszonylag jó végzettségem van,de mégis a felsőfokú végzettségűek kellenek(Megértem).

Viszont mivel nincs ebben az ágazatban munka jelenleg,így más munka is érdekelne(gyár stb stb).

Ti hogy kerestek munkát?Személyesen elmentek a gyárba munka iránt érdeklődni,netán telefonon vagy elektronikus úton?

Sajnos ez a topjob és hasonló oldalak nekem nem jöttek be,ugyanis a nagyja jutalékos rendszerű......

Válaszokat köszönöm!

2010. márc. 23. 15:26
 1/6 anonim válasza:

Én 26 éves vagyok,nő. Szeptembertől keresek munkát, és még semmi.A leghatásosabb személyesen.Mindig legyen nálad egy szuper önéletrajz, amit akár fél perc alatt is át tudnak futni.Mindig magabiztosan, azt kell sugallni hogy rád van szükségük.A telefon addig jó, még a főnökhöz kapcsoltatod magad akármilyen indokkal, majd személyes találkozót kell kérni.Persze még így sem biztos, dehát nem tudunk mit tenni, mint próbálkozni.

Sok sikert!

2010. márc. 23. 19:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Sajnos már nagyon nem tudok mit kezdeni munka nélkül:'(

2010. márc. 23. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:
És viszont kívánok sikert neked is a munkához
2010. márc. 23. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nyáron államvizsgáztam, nyelvvizsga hiányában a diplomámat decemberben kaptam kézhez.

Azóta keresek állást sikertelenül...

Én is álláskereső oldalakkal próbálkozok. Nagyrészt valóban jutalékos munkákat lehet ott találni... :(

Pár hónapja regisztrált munkanélküli vagyok, amivel tulajdonképpen semmit sem érek

Ha nagy nehezen sikerül eljutni valami titokzatos állásinterjúra, kiderül hogy jutalékos a dolog :(

Hihetetlen ami itt az országban folyik, nem lehet igaz hogy dolgozna az ember de egyszerűen nincs mit

Átérzem a helyzetedet, én is nagyon el vagyok keseredve már...

Kitartás! Hátha jobbra fordul minden és találsz (találunk) valami állást!

2010. márc. 23. 21:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem csak technikusi végzettségem van(nincs felsőfokúm),de mint cnc esztergályos jól kereshetnék,de nem találok munkát.

Munkaügyisek pedig nem érnek semmit,az arcuk nagy,semmi más.....

Neked is sok sikert kívánok.

2010. márc. 23. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Megértem miről beszélsz. Én is hasonló cipőben járok, mert bármennyire is szeretnék én tanítani, nem jutok álláshoz. Azon kívül, hogy személyesen kerestem fel eddig az iskolákat, volt olyan év, hogy több száz önéletrajzot küldtem szét. Eddig volt egy óraadói állásom, de októbertől ez sincs (mondjuk én döntöttem így, mert amit kaptam, azt szépen el is utazgattam a faluk között), s nagy erőkkel keresek állást, nem csak tanárit. Mivel én a közszférában szeretnék elhelyezkedni, ezért a közigállást nézem, de tobjob, cvonline stb oldalakat is, interneten keresztül lapozgatom minden nap az Észak Magyarországot, Keleti Aprót, Hajdú-bihari Naplót, Szuperinfó stb. és azokhoz a cégekhez, ahol úgy gondolom hogy megfelelek a feltételeiknek, vagy érdekelne amit csinálnak, elküldöm az önéletrajzomat. Próbálom az ismeretségi körömben lévő kapcsolatokat is kihasználni, de még így is nehéz. Hiába vagyok mobilis, s mennék akár Pestre is, hogy legyen munkám, eddig semmi. Bár nyáron megint lesz munkám májustól szeptemberig, (mint minden évben nyáron), de ez csak szezonális. Viszont még így is több, mint a semmi.

De azért reménykedem, hogy találok állást ,s mindenhová beadom, ahol megfelelek.

Neked is kitartást és ne add fel. Próbáld meg a régi osztálytársi stb. kapcsolatokat felmelegíteni.

2010. márc. 30. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!