Ti mit válaszolnátok ezekre?
állásinterjúra megyek mit válaszolnátok olyan kérdésre hogy
miért ön a legalkalmasabb?
Meséljen el egy konkrét stresszhelyzetet!
Mit jelent a siker az Ön számára.
Meséljen magáról
Mik a gyengeségei/erősségei
Tudom nincs recept csak kíváncsi vagyok másokra, pályakezdő vagyok ezért kevés a tapasztalatom, könyvelői asszisztens munkakör
Tőlem is kérdeztek már ilyet.
1. miért ön a legalkalmasabb? Pályakezdőként elmondhatod, hogy rugalmas vagy, gyorsan tanulsz, lelkes vagy, ha tanultad a szakmát, akkor a legfrissebb tudás van a fejedben.
2. konkrét stresszhelyzet: hát ez nehéz, 4 év munkával a hátam mögött milliót tudnék mondani (határidők, pénzbehajtás, stb.), pályakezdőként... vizsgák? Jobbat hirtelen nem tudok.
3. mit jelent a siker? ezt tényleg neked kéne tudnod... De mondhatod, hogy a siker, és annak elismerése (akár vállonveregetés szintjén) motivál, hogy még többet, még jobban csináld a munkád.
4. meséljen magáról: mesélj a suliról, miért ezt a szakmát választottad, mik voltak a fő tantárgyaid, mi ment a legjobban. Mit szeretnél elérni az életben (karrier szempontjából, próbáld elkerülni a magánéleti kérdéseket).
5. gyengeség/erősség: tipikus kérdés. Legalább 2-3-at sorolj fel. Erősségből azt, ami tényleg az (gyorsan tanulsz, szorgalmas vagy, precíz, sosem késel, tudsz nyomás alatt teljesíteni, ilyesmiket). Gyengeségből olyanokat próbálj, ami nem annyira negatív, pl. naív vagy, szeretnél mindent egyszerre csinálni, de ez sokszor nem lehetséges, nem viseled el az igazságtalanságot, stb.
Sok sikert!
stresszre: stressz nincs, se probléma. Csak megoldatlan feladatok.
siker: siker maga az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!