Ezzel elkerülhetem a közmunkát?
Figyelt kérdés
Ugye mielőtt szerződés kötünk elkell menni üzemorvos, aki megmondja alkalmas vagyok-e?
Ha a háziorvos ad papírt, hogy asztmás, allergiás vagyok, akkor mondhatja az "üzemorvos", hogy alkalmatlan vagyok?
Vagy milyen betegségnél tart alkalmatlannak?
2012. szept. 4. 22:06
21/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de tudna mondani valaki olyat amivel eltudom kerülni???
megjegyzem nem a napot lopom, tanulok, és nyelvvizsgára készülök.
2012. szept. 5. 11:47
22/26 anonim válasza:
Menj el önkéntesnek,akkor nem küldenek el üzemorvoshoz.
23/26 A kérdező kommentje:
de igen, közbe is elküldhetnek...
2012. szept. 5. 14:26
24/26 anonim válasza:
Utasítsd vissza egyszerűen és kész. Ne haragudj, ha "nem akarok seperni és kész" akkor ne akard a segélyt se felvenni az bezzeg nem megalázó, ugye?
Esetleg mondd azt, hogy gyorshajtásod volt, és hülye leszel befizetni 50 ezret inkább legereblyézed az árát.
25/26 anonim válasza:
Mármint, ha az a bajod, hogy jaj meglátnak, miközben gallyakat szedsz.
26/26 anonim válasza:
Ja és hozzátenném azt is, hogy jól ki cseszel magaddal, ha ki akarsz bújni a közmunka alól, hozzánk pl. jöttek jó páran közmunkával, és amit megüresedett hely, a közmunkásokból lett felvéve normálisra, mert addigra megismertük őket és láttuk, hogy biztosan el tudják végezni a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!