Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen diák munka van amit 12...

Milyen diák munka van amit 12 évesen is lehet végezni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 1. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Diákmunkát hivatalosan 15 éves kortól végezhetsz, akkor is csak szülői engedéllyel és csak iskolaszünetben.

Mikor én kb ennyi idős voltam, idősebb ismerős vállalt szórólapozást, én egyszer-egyszer én hordtam ki helyette. Jobb nem jut eszembe.

2012. szept. 1. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Ismerősöm is diák munkát vállalt és hetente 50.000 ft-keresett.Csak annyi volt a dolga hogy egy weblapot hirdessen ,reklámozzon.
2012. szept. 1. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Aha persze diákmunkával havi 200 ezer lassan ideje lenne felnőnöd. Ilyen nincs biztos, hogy hazudik.
2012. szept. 1. 16:39
 4/4 hájaaa ***** válasza:

Mindenkinek van egy ismerőse aki milliókat keres, csak még senki nem látta.

Na a kérdésedre válaszolva, ha vidéken élsz akkor keress az ismerőseid között vmi favágót vagy ilyen munkát ott talán jó leszel gally szedőnek vagy hasonló. Ha pesti vagy akkor nem sok esélyed van. NÉzz körül ismerőseid között.

2012. szept. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!