Meló-Diákon a kérdőív kitöltésénél mik a helyes válaszok? . Akárhogy töltöm ki a kérdőívet nem fogadja el.
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 11:18
1/5 anonim válasza:
Ha elolvasod a mellékletet, ami alapján ki kell tölteni, akkor hiba nélkül ki tudod tölteni. Ne hasraütve tippelj, magaddal is kiszúrsz, ha pl nem vagy azzal tisztában, hogy milyen jogaid is vannak.
2/5 anonim válasza:
Ezt megmondhatná valaki, mert fater az országos munkavédelmi bizottság egyik elnöke és még neki sem sikerült kitölteni.:D Rohadjon meg aki ilyen kérdőívet készít. egy kérdésre két jó válasz is van ....
3/5 Kicsiduda válasza:
Szia.
Sajnos a kérdésekre pontosan nem emlékszem, de néhány zavaros kérdés válaszára igen. Remélem segít:
-Kijelölt helyeken lehet dohányozni.
-A pénz nem váltja meg a biztonságot.
-A munkavállalónak a joga a biztonságos munkavégzés feltételeinek betartása, és NEM az, hogy megtagadhatod a munkát! (Az útmutatóból nem erre a válaszra következtettem, de a 30adik próbálkozásnál erre kattintottam, "hátha", és láss csodát :) )
-Ruházat zárt, stabil
-Csúszásmentes padló a fontos.
-Anyagmozgatás: Felemeled, viszed, lerakod. :O
-Leggyakoribb baleset mechanikai!
-Köteles vagy elsajátítani a munkavégzés feltételeit (És nem félóránként kávészünet meg a túlóra!)
A többire józan ész kell :)
További szép napot!
4/5 anonim válasza:
Köszi Kicsiduda! Már vagy huszadjára próbáltam pedig elolvastam az oktatást. Nélküled nem ment volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!