Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meló-Diákon a kérdőív kitöltés...

Meló-Diákon a kérdőív kitöltésénél mik a helyes válaszok? . Akárhogy töltöm ki a kérdőívet nem fogadja el.

Figyelt kérdés

2012. júl. 13. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Ha elolvasod a mellékletet, ami alapján ki kell tölteni, akkor hiba nélkül ki tudod tölteni. Ne hasraütve tippelj, magaddal is kiszúrsz, ha pl nem vagy azzal tisztában, hogy milyen jogaid is vannak.
2012. júl. 13. 14:15
 2/5 anonim válasza:
Ezt megmondhatná valaki, mert fater az országos munkavédelmi bizottság egyik elnöke és még neki sem sikerült kitölteni.:D Rohadjon meg aki ilyen kérdőívet készít. egy kérdésre két jó válasz is van ....
2012. okt. 2. 19:23
 3/5 Kicsiduda válasza:
100%

Szia.

Sajnos a kérdésekre pontosan nem emlékszem, de néhány zavaros kérdés válaszára igen. Remélem segít:

-Kijelölt helyeken lehet dohányozni.

-A pénz nem váltja meg a biztonságot.

-A munkavállalónak a joga a biztonságos munkavégzés feltételeinek betartása, és NEM az, hogy megtagadhatod a munkát! (Az útmutatóból nem erre a válaszra következtettem, de a 30adik próbálkozásnál erre kattintottam, "hátha", és láss csodát :) )

-Ruházat zárt, stabil

-Csúszásmentes padló a fontos.

-Anyagmozgatás: Felemeled, viszed, lerakod. :O

-Leggyakoribb baleset mechanikai!

-Köteles vagy elsajátítani a munkavégzés feltételeit (És nem félóránként kávészünet meg a túlóra!)

A többire józan ész kell :)

További szép napot!

2013. júl. 14. 14:35
 4/5 anonim válasza:
Köszi Kicsiduda! Már vagy huszadjára próbáltam pedig elolvastam az oktatást. Nélküled nem ment volna. :D
2013. nov. 22. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm én is! :D
2014. márc. 31. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!