Mennyi pénzt lehet keresni takarítással?
Figyelt kérdés
Munkanélküli lettem és egy ismerős felajánlotta, h jó lenne, ha heti szinten ganyéznám (szó szerint, mert egy rendetlen agglegényről van szó, aki elfoglalt is)a lakását, ami 70 nm-es. Mennyit kaphatok érte, ill. mennyit kérhetek? Heti 1x kéne mennem, de az egész napos meló lenne.2012. aug. 31. 18:43
1/6 anonim válasza:
mi 10 000 Ft-ot fizettünk a takarítónőnek 65 nm-es lakásért, amiben rendet hagytunk, mielőtt jött. Kb 2-3 óra alatt végzett, ez kb két éve volt. (aztán mikor semmit nem csinált, csak elvitte a tízezrest, elbocsátottuk, de ez mindegy is, csak szomorú, mert a családom pl alacsonyabb órabérért dolgozik diplomásan...)
2/6 A kérdező kommentje:
én senkit se akarok lenyúlni, csak tudni szeretném az árakat.
2012. szept. 1. 09:05
3/6 A kérdező kommentje:
és nekem is diplomám van-2 is, 2 ffokú nyelvvizsgám, de sajnos nem tudok elhelyezkedni és mindent el kell vállanom.
2012. szept. 1. 09:06
4/6 boanka válasza:
Attól függ melyik részén élsz az országnak. Én Budapesten 3-4 évvel ezelőtt dolgoztam 1200 ft./óra. Most Kalocsán ugyanezt 800/óra:-( Velencei tó környéke 1000/óra, az egyik barátnőm ott takarít, onnan tudom:-)
5/6 boanka válasza:
Ja és elsőre szerintem mindenképpen órabért mondj, hiszen nem tudod mennyi idő alatt fogsz végezni. Első pillantásra minden tisztábbnak tűnik...de másodikra...tapasztalatból mondom,sok éve takarítok:-)
6/6 anonim válasza:
Budapest, 1200/óra. Én általában rendetlen lakásokba megyek, ahol kisgyerek is van, és így eleve rendkívül hálásak, látványos a rend, mire hazajönnek, és sokszor egy idő után babyszitterkedni is megkérnek, mert már megismertek, összebratyiztam a kisgyerekekkel, és szeretnek. Jó munka, magánházakban sokkal sokkal jobb, mert kötetlen, figyi a holnapi napon nem tudok menni, mert dolgom van, ne haragudj, de ma ne gyere, mert lebetegedtünk. Nagyon szeretek így dolgozni, mert nem érzem magam rabszolgának, mint sok más munkahelyen, ahol ő osztják be az időmet és mindig ugyanakkor kell menni, fele ennyi pénzért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!