Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon milyen szolgált...

Magyarországon milyen szolgáltatást nyújtó MLM cégek vannak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Brókernet, OVB, Millenium Capital, UFS Group, MPK: pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkoznak.
2012. aug. 30. 09:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Olyat nem tudsz esetleg ami nem magyar alapítású, de Magyarországon is jelen van. Olyan szolgáltatást nyújt amivel lehet csökkenteni a rezsit. Különféle szolgáltatókkal van kapcsolatban (internet, telefon, műhold) és azokat kell ajánlani ügyfeleknek. pl. az ACE Telecom is partnerük. Esetleg nem tudod mi lehet a neve?
2012. aug. 30. 09:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Lyoness nem ide tartozik?
2012. aug. 30. 09:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok sokat róla. Múlt év májusában jött be Magyarországra, előtte USA-ban már nagy sikere volt. Azt hiszem maga a cég 2000-től működik, de ez nem biztos.
2012. aug. 30. 09:48
 5/14 anonim ***** válasza:

A Lyoness jött volna tavaly májusban, vagy mire gondolsz? Az biztos, hogy nem tavaly májusban kezdett el működni.

A netegyesület foglalkozik ilyen rezsicsökkentéssel ha jól tudom. Meg van még egy ha jól tudom, de annak nem jut eszembe a neve.

2012. aug. 30. 11:07
 6/14 anonim ***** válasza:

09:45 Az általam felsoroltak mindegyike jelen van Magyarországon, és az MPK kivételével egyik sem magyar alapítású.

Tudom, hogy van olyan cég, amelyik a rezsi csökkentésére ment rá, de fogalmam sincs, melyik az, és arról sem, hogy komolyan lehet-e venni őket.

09:46

Nem, a Lyoness vásárlói klub. Termékeket és szolgáltatásokat is el lehet érni rajta keresztül, de ezek egyikének sem ők a forgalmazói. Lyoness tagként a megfelelő helyen való vásárlásból egy nagyon pici részt forgatnak be a rendszerbe, és ebből fizetnek valamilyen jutalékot a saját szisztémájuknak megfelelően.

2012. aug. 30. 14:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömet befűzték rendesen. Azelőtt már egy MLM-be belebukott 200 ezer Ft-ot, most a belépési díja 75 ezer Ft lenne. Szerintem átverés, de ő belement. Igazából odáig rendben van, hogy valamiféle juttatást lehet vele szerezni, de, hogy 3-4 hónap alatt 200 ezer Ft-os jövedelmet, 1 éven belül meg 1 milliós jövedelmet, nem tom nekem ez sántít.
2012. aug. 30. 14:18
 8/14 anonim ***** válasza:

14:18 Ez így ebben a formában, ahogy írod nem sántít. Ha olyasmit írtak volna, hogy garantáltan sikerül, a többségnek sikerül vagy az átlagnak sikerül, az egyszerű hazugság lett volna. Az, hogy lehet annyit keresni bármilyen vállalkozásnál igaz.

Nekem termékekkel foglalkozó MLM-ben van tapasztalatom. Azoknál az a sztenderd, hogy az értékesített termékek árának 20-30%-át megkeresi közvetlenül az értékesítő, mintegy 25-35%-át meg a cég marketingterve alapján szétosztják a közvetlen értékesítő és a szponzorvonala között. Szolgáltatásoknál sem térhetnek el ettől drasztikusan a számok. Ha beleteszel az üzletedbe egy gigászi munkát, és eléred, hogy a csoportodban egy év múlva legyen uszkve havi 10-20 millió forintos forgalom, abból neked fog jutni kb. 1 millió. Ismerni kell hozzá a cég marketingtervét. Más kérdés, hogy milyen eséllyel csinálja meg ezt a haverod. Ettől még lehet, hogy tényleg átverés az egész, de nem azért, mert azt mondták, hogy egy éven belül elérhető az egymilliós jövedelem.

2012. aug. 30. 14:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Ismerek több olyan embert is akik értékesítési területen (nem MLM) egy év alatt elérték a 700-1000e Ft-os jövedelmet. Ismerek ilyen vállalkozót is szintén nem MLM területről, meg MLM-est is. Ez egyáltalán nem kamu. Az, hogy ezt valaki nem hiszi el az más lapra tartozik.

Az igaz, hogy az ehhez szükséges dolgokat csak kevesen hajlandóak megtenni.

Melyik cégről van szó ahová 75.000 kell beinvesztálni?

2012. aug. 30. 15:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezért kérdezem. Abban igazatok van, hogy nem feltétlen átverés.
2012. aug. 30. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!