Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell tennem ha Angliában...

Mit kell tennem ha Angliában szeretnék pincérkedni? Magam keressek kint munkát (házalva) vagy esetleg munkaközvetítő itthoni?

Figyelt kérdés
Azért munkaközvetítő bár sokat olvastam itt is,hogy nagy része pénzt kér,lehúz átvág stb,stb de legalább lenne kint valami kezdő meló és nem az üres világba mennék ki...Vagy ti ezt hogyan csináltátok akik Angliában éltek? Kellene tanács mert jó lenne kimenni és dolgozni. A másik gond meg a nyelv...én nem tudom mennyit ér az itteni közép haladó angol kint mert semmit nem értenék..és legalább,hogy értsem kellene egy pár hét és addig is élni kellene kint valamiből. Mit tudnátok tanácsolni? Köszönöm előre is minden véleményt...:)

2012. aug. 28. 17:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!