Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyes melletti otthoni munka....

Gyes melletti otthoni munka. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Szeptember végén fogok szülni. Első baba lesz. Nagyon nehéz világot élünk, a férjem dolgozik, de mire mindent ki fogok fizetni, csak nem sok pénzünk fog maradni, hogy normálisan megéljünk belőle. Sajnos nekem még nem volt munkahelyem, így csak a családit meg a gyest fogom kapni. Valami otthoni bedolgozós munka kéne, pl. gépelés, vagy valami ilyesmi. Ami normális munka. Tudnátok nekem ebben segíteni? Ajánlani valamit? Bármilyen fizetéskiegészítés érdekelne!!MLM, házalás, kizárt!!!

2012. aug. 28. 14:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

A semmire szülni, édes istenem....na jó, nem oltalak le, nem erre van szükséged.

Én lehet tudok neked segíteni, ha van német nyelvismereted írj egy privit!

2012. aug. 28. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:

komolyan mondom nem értem mit kell így ítélkezni egy ember fölött,akinek nem volt munkája és így jött össze a baba!

Most mégis, el kellett volna hogy vetesse, csak azért mert nehezen jönnek ki????

Jéé nekem sem volt munkám, jött a pici, meg sem fordult a fejünkben, hogy elvetessük.Lassan 2 éves és hála Istennek eddig mindent meg tudtunk neki venni,ami kellett!!

férjemnek azóta csődbe ment a munkahelye, de lett másik, amivel még jobban is jövünk ki!

Ha figyel az ember,akkor azért ügyesen lehet gazdálkodni, azzal a 36ezer forinttal!!

Kedves kérdező!Az jutott eszembe,hogy esetleg megkérdezhetnéd, hogy a környékbeli időseknek nem kell-e főzni,persze gondolom csak keveset szánnának rá,de legalább az is valami plusz bevétel lenne!

2012. aug. 29. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Vagy bevásárolni. Nálunk van olyan a házban aki vásárol szomszéd néninek. Igazság szerint nem sok plusz pénz, mert a munka sem sok reggel nem egy hanem két doboz tejet veszel. De hátha valakinek erre van szüksége.
2012. aug. 29. 16:11
 14/17 A kérdező kommentje:

Tisztelet a kivételnek!!Egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy tud-e valaki segíteni, és nem olyan válaszokat vártam, hogy mit művelek, gyereket szülni?Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a szituval, hogy nehezen jövünk ki a pénzből, hanem szerintem most majdnem mindenki így van, hiszen az átlagemberekből több van mint a jómódúakból , akik nem dőzsölnek. Igen, a babát vállaltuk, mert jött és CSODA volt, hogy jött. És hiszem azt, hogy véletlenek nincsenek, és oka van, amiért ide jött és most jött.

Na mindegy, száz szónak is egy a vége: Nem leoltást meg beszólogatást vártam, hanem aki nem tud normális választ adni a kérdésemre, hogy tud -e segíteni, inkább ne is írjon semmit. Szerintem.

Amúgy meg a "nyomor" nem szó szerinti nyomor, hanem azt jelenti, hogy igen, meg kell majd válogatni, hogy mit vehetünk majd meg.

UI.:A cigány nem foglalkozik vele, hogy a 4. pulyát szüli 16 évesen, mégis csinálják, vállalják. Ok az más kérdés, hogy milyen szívonalon fog "felnevelkedni " az a gyerek, de őket ki oltja le???????

2012. aug. 29. 20:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagy választásod nincs, sajnos. Nem értem miért zárkózol el az MLM-től.

"A világ leggazdagabb emberei hálózatot keresnek és építenek, mindenki más munkát keres."Robert Kiyosaki

Ha meggondoltad,írj!

2012. szept. 3. 23:00
 16/17 Cyberapa válasza:
Számlaképes vagy? Ha igen, keress meg.
2014. jún. 10. 22:36
 17/17 hajnika84 válasza:
Szia. En itthonrol dolgozom tobbfajtat is. Ha erdekel privatban emailcimedet kuld el es atkuldom az infot.
2016. nov. 13. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!