Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vélemények, a Jászárokszállási...

Vélemények, a Jászárokszállási Rosenbergerről?

Figyelt kérdés

Lehet hogy oda fogok menni dolgozni, mert más lehetőségem nem nagyon van (sajnos) és érdekelne hogy mire számítsak! Fizetés hogy alakul? Ülő munka vagy álló? Ha 3 műszakba vesznek fel akkor hétvégén is kell menni?

Megköszönném ha valaki segítene hogy válaszol értelmesen!

2012. aug. 25. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában ülő munka,hétvégén szokott túlóra lenni ill. hétközben is van,hogy 10órázni kell.

2 szünet van,ezt megmondják,hogy mikor,mivel minden sor más időben megy.

Betenulási idő alatt minimálbér,nincs kajajegy,később több lesz a pénz és étkezési jegy is van.

Évvégén aki ott van már 1 éve és nem volt 30napnál több táppénzen az kap prémiumot is,amit étkezési jegyben adtak eddig,2éve 50eFt volt.

2012. aug. 27. 16:38
 2/4 A kérdező kommentje:
És a betanulási idő az mennyi? A minimálbérre a műszakpótlék az megy ugye? Tehát azért 3 műszakba nem nettó 60 ezer forintal jönnék haza, gondolom... És az mitől függ h ki áll és ki ül? Hány perces az a két szünet? Köszönöm a válaszod és bocsi h megint ennyit kérdeztem, de úgy örülök h végre valaki válaszolt!!
2012. aug. 27. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Betanulási idő 3 hónap volt eddig,természetesen a műszakpótlék jár ez idő alatt is ill. ha túlórázol azt is megkapod rendesen.Én 2 műszakba jártam,így 70e körül vittem haza túlórákkal,de ez még 2009-ben volt.Gondolom azóta több lett az órabér is.

A csomagoláson és a kábelvágáson van álló meló,a többi soron ülni kell.A szünet 2*20perc.

2012. aug. 28. 08:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2012. aug. 30. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!