Milyen munka illik egy csendes, visszahúzódó emberhez?
Figyelt kérdés
A szüleim miatt rengeteg gátlás keletkezett bennem, a kommunikáció nem az erősségem. Fogok így valaha normális munkát találni?
22L
2012. aug. 23. 11:43
11/18 anonim válasza:
Programozó,webszerkesztő.Csak te és a gép és ezzel lehet is keresni.
12/18 anonim válasza:
Kiadványszerkesztő, grafikus. De ajánlom figyelmedbe a Seneca beszédstudiot.
13/18 anonim válasza:
Én is eléggé csendes vagyok,ügyintézőként dolgozom.
Kicsit bátrabb lettem,mióta ebben a munkakörben dolgozom.
15/18 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.De szociális munkás leszek.:)Szeretnék segíteni másokon.
Most belevetem magam a mély vízbe,mert kolis leszek,de nem is bánom,szeretnék nyitottabb lenni.
Neked is meg kéne próbálni legyőzni ezeket a gátlásokat.
18/18 anonim válasza:
Nincs igaza annak aki azt mondta hogy nem lehet megélni abból ha otthon ülsz bezárva. Ma már rengetegen YouTube partnerek és pl. Tirexi(25 éves,gameplay-eket csinál külföldieknek is) és elég gazdag. Van vagy 10.000-20.000 feliratkozója YouTube-on,csak ehhez is érteni kell meg kell egy erős számítógép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!