Üdv! UFS Group-ról szeretnék néhány dolgot tudni! Milyen ott dolgozni? Mennyit lehet ténylegesen keresni?
Itt mindenki a saját vállalkozását irányítja, de az első egy-két hónapban ne váltsd ki, mert fölösleges! Tanulj, szerezz tapasztalatot és utána beszéld meg a szakmai vezetőddel. Segítek ötlete
Ni, ha kell! Elvileg ma kezdődik a kétnapos képzés! Te jössz?
Kedves Kérdező és Kommentelők!
Pap Éva vagyok az UFS Group Holding Zrt. Hálózatfejlesztési Igazgatója.
Ma akadt a látóterembe ez a kérdés és válaszai, és ha bárki beüti a googleba az ufs szót... kidobja ezt a kérdést.
Az UFS nem MLM hálózat. Biztosítási és befektetési termékek közvetítésével foglalkozik.
Tehát:
Minden munkatársunk vállalkozóként végzi a tevékenységét, ahogy ezt minden biztosításközvetítő majdnem az országban és a világon. Mivel MNB által felügyelt tevékenységről van szó, ezért a biztosításközvetítésért felelős természetes személy mindig az, aki az ügyfélnek eladja, értékesíti a terméket, és tájékoztatja Őt arról.
Vállalkozónak lenni nem hátrány. A biztosításközvetítés nem áfás tevékenység. Tehát ha pl KATA adózási formában van a biztosításközvetítő, akkor havi 50.000.- Ft a teljes adója és járuléka, akkor is ha 150.000.- és akkor is ha 500.000.- Ft -ot keresett egy hónapban. Alkalmazottként ez hogy is néz ki?
A másik, ami főként fontos és úgy érzem reagálnom kell, az a munkakezdés. Mivel ez a munka komoly tudást, felelősségvállalást és kitartást igényel, ezért főként diplomás, vagy már biztosításközvetítői tapasztalattal rendelkező munkatársakat veszünk fel, és nagyon megválogatjuk, kivel dolgozunk együtt, hisz akik az ügyfelekkel dolgoznak, alkotják rólunk a képet!
Akkor kerülne pénzbe a munkakezdés, ha nem rendelkezne a az új munkatárs diplomával, vagy diploma hiányában a biztosításközvetítői hatósági vizsgával.
Képzéseink ingyenesek, sőt szállodai ellátás, és egyéb szolgáltatások is szoktak társulni a képzésektől, függően attól, hogy milyen tréningről, oktatásról van szó. De kérdezem én, ha pék szeretnék lenni és nincs meg a végzettségem, akkor azt mondja a pékség: gyere ide lyányom és én ingyen kitaníttatlak a szakmára? :)
Jutalékos rendszer... IGEN!!! Ettől nagyobb szabadság nem kell az életben. Felnőtt emberek vagyunk, tudjuk mennyi pénzre van szükségünk egy hónapban, tudjuk ahhoz mennyit kell dolgoznunk, és ha elértük, akkor szabadok vagyunk. Alkalmazottként, fix fizetésért heti 40 órában napi 8 óra munkával, ha megfeszülünk, akkor is annyit keresünk! De vajon mondhatjuk azt hónap közepén, hogy köszi, de én már eleget dolgoztam? :)
Szóval, aki nem ismeri, nem csinálta, nem dolgozik ebben a szakmában, az nem tudja mennyire csodás és szabad érzés valójában.
Én 18 éve ezt csinálom, és büszke vagyok arra, hogy biztosításokkal foglalkozom, mert hiszem és vallom, hogy mindenki, akinek csak egy ember van a környezetében, akit szeret, kutya kötelessége gondoskodni a szerettei jövőjéről, ha egy váratlan esemény meggátolja őt ebben.
"Hisz az egyetlen dolog az életben, amit nem tudunk előre, az az, HOGY MIKOR ÉS HOL FOGUNK MEGHALNI!!!"
Ha bárkinek kérdése van, állok tisztelettel rendelkezésére: Pap Éva
pap.eva@ufsgruop.hu
"Jutalékos rendszer... IGEN!!! Ettől nagyobb szabadság nem kell az életben. Felnőtt emberek vagyunk, tudjuk mennyi pénzre van szükségünk egy hónapban, tudjuk ahhoz mennyit kell dolgoznunk, és ha elértük, akkor szabadok vagyunk. Alkalmazottként, fix fizetésért heti 40 órában napi 8 óra munkával, ha megfeszülünk, akkor is annyit keresünk! De vajon mondhatjuk azt hónap közepén, hogy köszi, de én már eleget dolgoztam? :)
Szóval, aki nem ismeri, nem csinálta, nem dolgozik ebben a szakmában, az nem tudja mennyire csodás és szabad érzés valójában." - Ezt a kamkiri dumát! Multinacionális cégnél is, és önkormányzati cégnél is dolgoztam jogi területen, mindkét helyen adtak három havonta jutalékot, teljesítménytől függően, és voltak nagyon szép jutalékok is! Szóval ha meg is feszülünk, akkor sem keresünk többet? Na, az meg a másik, hogy aki ebből az aspektusból közelíti meg az egész témát, felmerül a kérdés, hogy mennyire áll távol tőle a sekélyes gondolkodásmód. Továbbá aki belekezd, az még nem tudja, hogy menni fog-e az a bizonyos munka neki, vagy sem. Ha nem megy neki, akkor nemhogy pénzt keresett vele, hanem még bukik is rajta... Továbbá egy komoly cég vezetői pozícióját betöltő személy gyk-n próbálja tisztázni az általa képviselt céget... Hát, nem túl hiteles.
Sziasztok!
Én kipróbáltam a helyet, tehát tapasztalatból írok. Nem kapsz alapbért. Képzések online magad intézed (néha akadt 1-2 élő képzés is).
Hetente legalább 10-15 időpontot kell telefonon egyeztetned, és min. 10 emberrel kell találkoznod (kapsz hozzá adatbázist, nem az ismerősödet kell vegzálnod).
A pénzed abból lesz, ha valaki köt valamit (jól fizet Nyugdíjbiztosítás vagy UL termékek; a többi havi pár száz pár ezer forint). Magyarul, ha nem kötsz semmit, akkor nem kapsz semmit. Azt kell figyelembe venned, hogy KATA-s leszel (havi 50.000 Ft az állambácsinak), kell egy korlátlan telefon +10.000, egy laptop is szükséges (jó aksival), + a közlekedés (9500 ft egy BKK bérlet), ezek a kiadások minden hónapban vannak.
Korrekt a cég? Igen az volt. Minden forintot kifizetett (még az utolsó fizumat is, pedig felmondtam).
Sokat lehet vele keresni? Igen, akár havi milliókat is. De ehhez sokat kell dolgozni és szerintem kell egy kis "szerencse" is.
Na, de akkor miért hagytam ott? Azért mert kipróbáltam, de nem tudtam megszeretni ezt a fajta munkát. Állandóan telefonálgatni, ahol időpontot kell kicsikarni és aztán hallgatni a sok panaszkodást (nekem erre nincs pénzem stb). S azért itt van stressz. Persze a mentorodtól is függ.
Továbbá szubjektív véleményem szerint az UL termékeket senkinek sem ajánlom (egyszerűen szerencse kérdése, hogy 10 év alatt legalább a pénzénél legyen valaki). A nyugdíjbiztosításokat is csak most éri meg kötni, mert olcsóbbá váltak a termékek, és az állami +20% is megdobja.
Az egészségbiztosításokat is ajánlom, mert havi 4-6000 forintért kapsz várólista nélküli szolgáltatásokat.
Összességében jó cég! De, neked kell eldöntened, hogy képes vagy-e:
- tudsz emberekben "vágyakat" felkelteni biztosítások, befektetések iránt, és meg is vásárolják tőled a szolgáltatásokat (mert ebből lesz pénzed).
- képes vagy hideghívásokat kezdeményezni?
- lelkileg elviseled az ostobákat vagy akiket minden érdekli (hetekig találkozgattok) aztán le se szarja a fejed, nem veszi fel a telefont soha többé.
- ja, és közben ha olyan a mentorod, aki férfi létére is gyakran menstruál, és óriási stressz alá helyez. Bírni fogod?!
Azt gondolom, hogy erre is születni kell egy kicsit.
Hálás vagyok minden sikerért, és cseszegetésért, mert több lettem tőle. Erősebb, magabiztosabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!