Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol, illetve milyen munkát...

Hol, illetve milyen munkát lehet betölteni 'Pénzügy és számvitel' szakon szerzett diplomával?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Protekció nélkül pályakezdőként semmilyet. Iszonyú túlkínálat van ebből a szakmából. Talán próbáld meg könyvelőirodában, minimálbérért talán felvesznek. Vagy tanulj meg egy ritka nyelvet, és akkor shared service-ben.
2012. aug. 21. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát...nézelődj bankoknál, könyvelőcégeknél. Beszélsz v.milyen idegen nyelvet nagyon jól?
2012. aug. 21. 21:38
 3/6 anonim válasza:
Első, ez nem igaz ( legalábbis én nem ezt tapasztalom). Multi cégeknél: beszerzéstől elkezdve a kontrollingon át a pénzügyig mindenhová jó, természetesen csak akkor ha aktív felsőfokú angol tudásod van. Ha több nyelvet is beszélsz az csak előny. Kis könyvelő irodához meg sztem pályakezdőnek nem érdemes menni, éhbérért, mikor a multik többet fizetnek egy egy gyakornoki állásért mint ezek az irodák 5 év munka után.
2012. aug. 23. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. És mégis hol tapasztaltad ezt? Mert én beszélek angolul felsőfokon, szakmai tapasztalatom is van már, és nem nagyon kapkodnak utánam. A fejvadászom azt mondta, hogy kb. 500 jelentkező van egy pénzügyes állásra, az első 10-et behívják, a többivel már nem is foglalkoznak, tehát, ha nem első nap adom be a jelentkezést, már mindegy.
2012. aug. 23. 18:46
 5/6 anonim válasza:
Én egyenlőre gyakornoki pozícióban vagyok, suli mellett dolgozom. De amikor állást kerestem vagy 20 helyre beadtam a jelentkezésem és 15 ről vissza is hívtak. Én csak a pálYakezdők lehetőségeiről beszéltem, az lehe hogy ila senioroknak nehéz elhelyezkedni... De nagyon sok a lehetőség pálya kezdőként, az biztos.
2012. aug. 24. 08:12
 6/6 anonim válasza:
Ezen kívül rengeteg lehetőséget látok jövőmre nézve. Gondolok itt a 2 éves Junior Manager programokra a Big4 okra stb...
2012. aug. 24. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!