Pénzügy és számvitel BsC-s diplomával hol lehet elhelyezkedni?
Arra volnék kíváncsi pontosan, hogy aki pénzügy és számvitel alapszakon adóigazgatási szakirányon végez, az ha elmegy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (korábbi apeh meg vpop ugye), az az APEH-es részen milyen állást tölthet be?
Úgy értem, nem sima adatrögzítő lesz ugye? Tehát nem annyi lesz a munkája hogy a bejelentett emberek adóját ellenőrzi? És mennyit lehet érte kapni? Lehet fentebb jutni idővel?
Külön tanfolyam sztem nem kell, pláne mert jó diplomád van. Régebben volt közigazgatási szakvizsga, amit mindenkinek le kellett tenni ha a közig-ben dolgozott, de csak munkába állás után és volt rá kb. 6 hónap. De ezt el is törölték ha jól tudom.
Ismeretség sosem árt, de régebben e nélkül is simán be lehetett jutni még szakirányú végzettség nélkül is. Kb. úgy nézett ki h a személyzeti felvette az embereket és kijelölte ki hova fog kerülni, még a vezetőnek sem volt beleszólása. Mondjuk most nem tudom hogy megy.
Sztem nyugodtan küldd be az életrajzodat, azután hívd fel őket pár nap múlva és érdeklődj mik a kilátások, esélyek.
Köszi :) de még nincs meg a diploma, most vagyok 4. féléven és nemsoká megyünk ki egyik haverommal külföldre fél évre tanulni.
Csak azért kérdeztem meg, mert azt szokták mondani, hogy a gazdaságis diplomákkal Dunát lehet rekeszteni.
A suliban meg van adóigazgatási szakirány, ugye. :)
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!