Védőnő diplomával milyen egyéb helyen lehet elhelyezkedni?
Védőnő végzettségem van, bele is kóstoltam, de nem igazán tetszik. Ami azt illeti sikerült elég rendesen elvenni tőle a kedvem, hogy hosszútávon ezt csináljam. Ilyen végzettséggel el tudok helyezkedni más irányban?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia! n pont ezen a szakon gondolkodok hogy jelentkezek.(jövőre)Esetleg irnál priviben hogy milyen a szak,miket kell tanulni, meg társait? Esetleg ha arra kerül a sor hogy felvesznek akkor a könyveid is átvenném,ha oda járnék mint te.
Sajnos nem tudom hogy hol lehet elhelyezkedni vele. Mi nem tetszik benne? 25L
Nem akarlak megbántani, de védőnői diplomát csak egy dologra lehet használni, de azt most nem részletezném. A kórházakban is vannak védőnők az újszülött osztályokon. Akit én is merek, annak nagyon kis semmi munkája volt, annyira, h sokszor be is segített az újszülöttgondozásba.
Külföldön olyan nincs is, h védőnő. Szülésznő van, aki körzetekben dolgozik.
Lehet bármerre menni innét. Asszisztens, orvoslátogató, laboráns, de ha teljesen mást szeretnél azt is.
Akár még dajka meg ilyesmi is oviban, bölcsiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!