Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok felmondási formátu...

Hol találok felmondási formátumot?

Figyelt kérdés

Felszeretnék mondnai a munkahelyemen. Kerestem a neten felmondási formátumot, de nem igazán tetszettek. Tud valaki egy jót amit csak ki kell töltene?

Egy éve vagyok a cégnél, és 3 havi bérrel tartozik, lehetséges hogy aug 1-el felmondjak? Nem szeretnék azonalit, a közösmegegyezéses is jó, de beszeretném adni amit nem tudom hogyan írjak meg.

2009. júl. 23. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Felmondáshoz nem kell formátum csak fogalmazás kérdése hogy pl. miért mondasz fel .pl. Felmondás és akkor kezded hogy alulírott Felmodással szeretnék élni és itt jönnek az indokok hogy miért szünteted meg a munkádat mert kaptál egy jobb lehetőséget vagy családi okok miatt stb.
2009. aug. 4. 23:55
 2/3 anonim ***** válasza:

T. munkáltató!

Kérem munkaviszonyom megszöntetését közös megegyezéssel (dátum) -i nappal

A felmondási időtől kérem sziveskedjen eltekinteni.

Az elmaradt béreket a munkaviszony megszünésének napján kifizetni..

Ennyit leírsz egy papirra kézzel böven elég...

2009. aug. 12. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Az elsö válaszoló hölyeséget írt!!

Nem vagy köteles megindokolni semmilyen esetben sem hogy miért mondasz fel!!

Közös megegyezésnél meg föleg nem...

2009. aug. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!