Van arra valamilyen szabályozás, hogy a vezető ápolhat-e intim viszonyt a beosztottjával?
Márpedig csinálhatják, a világon semmi sem tiltja. Nekem például a főnökasszonynak a férje velünk dolgozik. Hivatalosan ugyan olyan alkalmazott, mint mi, a gyakorlatban természetesen ő a főnök 2.
Megszokod vagy mész, sajna ez van.
értem, köszi.
a magánélet akkor is a hálószobába való, a kivételezés pedig undorító. a szétrakott lábakkal való karrierépítés pedig, hát arról nem mondok semmi.t
köszönöm a válaszokat.
nem azzal van gondom, illetve a többi kollégának sem azzal van gondja, hogy ők együtt vannak.
hanem azzal van a probléma, hogy a csaj pofátlanul kihasználja azt, hogy senki sem mer neki ellentmondani, mert a főnökkel kuffant.
itt akárki hogyan viszonyulna ahhoz, hogy a nyolc órás munkaideje sosem nyolc óra, mert a főnök barátnőjének a munkáját is el kell látnia, INGYEN? múlt hónapban átlagosan minden nap 9 és fél órát töltöttem bent az irodában. nem lehet egy délutáni programot leszervezni, mert a nagyságos asszony délután elhúzza a belét nyelvtanfolyamra, jógára, vagy csak elhozza a főnök kölykeit az iskolából.
ezt én is tudom, hogy nyalsz vagy repülsz. csak próbálkoztam, hátha lehet mégis tenni valamit.
Vagy az van, hogy mindenki feláll, hogy márpedig ezt a szajhát nem viselitek el, nem csináljátok meg az ő munkáját, de tényleg mindenki, az egész céget csak nem rúghatja ki.
Vagy pedig tűrtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!