Szerintetek errol en tehetek?
Azért mert te külföldi vagy, még rád s vonatkozik a szabály. Időben ott lenni,nem késni. Ha neked lehet akkor a többieknek is lehessen,még akkor is ha ők helybeliek..
Időben kell elindulni,és időben be is érsz..
első vagyok..
Én továbbra is azt mondom,hogy kihasználtad a helyzetet,és érthető ha morognak rád.
Én Angliában dolgozom,és kocsival szoktam hazamenni. Egyedül vezetek. Kicsit többet mint te. Mégsem volt soha olyan hogy időben nem tudtam visszaérni.
Kifogásokat gyártasz,csak nincs értelme. Én is pontosan tudom,hogy mennyit vagyok képes egyhuzamban vezetni. Így mindig jóval előbb elindulok,hogyha ne adj isten elfáradnék akkor tudjak pihenni. Ha meg végig tudom vezetni az utat,az se gond. Akkor a kompnál pihenek..
Te is indulhattál volna jóval előbb,és pihenni is tudtál volna.. Nekem rengetek Kollégám autózik hetente 800-1000 km-ket,de egyik sem húzta ki magát így ahogy te.
Szóval én a kollégáidnak adok igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!