1/10 anonim válasza:
Ha megfizetik, értelemszerűen nem.
2/10 A kérdező kommentje:
alkalomszerűen 600ft/óra
2012. aug. 13. 07:12
3/10 Smartguy86 válasza:
Bajnak nem baj, csak erkölcsi dilemmát okoz. Valamint a feketén ledolgozott éveid/fizetésed után nem számíthatsz nyugdíjra, valamint a TB-t is külön kell fizetned.
4/10 anonim válasza:
Nem baj, ha utána nem reklamálsz a magas adók, a szar utak és a haldokló egészségügy miatt.
5/10 anonim válasza:
Ne csináljatok már úgy, mintha ez választás kérdése lenne.
Természetesen az ember szeretne bejelentett legális munkát. De ha az nincs, akkor kénytelen vagy beérni a feketézéssel. A kenyeret sem a becsületért adják a boltban.
6/10 A kérdező kommentje:
igazad van utolsó válaszoló én is így gondolom de azért az előttem szólónak is igaza van némileg gáz h a kormány nem nagyon tesz érte
2012. aug. 13. 12:23
7/10 anonim válasza:
Hát persze, ha keményen fellépnének ellene, hatalmas nyomor lenne az országban, mivel az emberek fele így dolgozik. Tudják ezt ők is nagyon jól.
8/10 anonim válasza:
Bajnak nem baj, de ha majd nyugdíjat akarsz, akkor se sírjon a szád, hogy nem kapsz!
9/10 anonim válasza:
Na, emiatt ne fájjon a fejed, a nyugdíjkorhatárt 73 évre fogják emelni, azt meg úgysem éri meg senki. Pláne nem a férfiak.
10/10 anonim válasza:
Naivitás azt hinni, hogy bármilyen nyugdíjat is fogunk kapni valaha is. Nem véletlen, hogy a kormány mai napig nem hozta létre az egyéni számlákat, amit akkor ígértek meg, amikor a befizetett nyugdíj megtakarításunkat ellopták. Nem vagyok híve az adócsalásnak, feketézésnek, de őszintén szólva úgy gondolom, hogy az általam befizetett adó és járulék legalább fele csak pénzkidobás, semmilyen szolgáltatást nem kapok érte. Különösen igaz ez az egészségügyre, azért szíven szerint 0Ft-t fizetnék, mert az ellátás színvonala is 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!