Ezt ma kaptam az egyik YT partneres oldaltól. Mit jelent? Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
"We really appreciate you getting in touch about joining our network.
After reviewing the content on your channel, we have determined that we cannot bring you into the network at this time. It appears that your videos are primarily based on content you may not own or have the appropriate rights to.
Feel free to reapply when you've successfully removed the content from your channel.
Sincerely,
The RPM Team"
2012. aug. 11. 10:23
1/2 anonim válasza:
olyan videókat szeretnél közzétenni/feltölteni amik szerzői jogokat sértenek, így nemtudják jóváhagyni a jelentkezésedet (nemtudnak a hálózathoz adni). Bocsi, de ennél értelmesebben nemtudtam leírni:) Újra jelentkezhetsz amint kiszedted belőle ezeket az elemeket.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Letöröltem a 2 videót, ami "harmadik féltől származó tartalom..." volt (szóval jogsértett)
2012. aug. 11. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!