Belevágtatok MLM üzletbe? Miután megismerkedtetek a céggel és termékével mennyi idő után született meg a döntés?
:D
Van egy cég ami tetszik,de sürgetnek,egyik napról a másikra kell döntést hozni,pénzt utalni,stb.Ezért lettem volna kiváncsi nálatok mennyi idő alatt vált gyakorlattá a marketing?
"sürgetnek" "pénzt utalni"
Neked ez cseppet sem gyanús?!
10 év kb. Jól megfontoltam, de nem bántam meg. Egyre inkább nem.
MLM-es bukáshoz több dolog közül kell legalább egy valami.
1: Kell vagy a te tájékozatlanságod, nemtörődömséged, vagy
2: kell a "szponzor" rossz szándéka/tájékozatlansága, vagy
3: kell a rendszer "rossz szándéka".
NEM tudsz bukni normális MLM-mel. Ha nem tudod eladni a termékeket, amiket berendeltél, akkor visszaküldöd, és visszakapod a teljes vételárát. Így hogy buksz?
CSAK úgy, hogy nem tudod, hogy vissza lehet küldeni. Mert
1: nem néztél utána, vagy mert
2: szemét/tájékozatlan a szponzorod, és nem mondta, vagy
3: nem normális MLM-be fogtál, hanem valamilyen MLM-nek álcázott piramisjátékba.
Ha okos vagy, ÉS megbízható a szponzorod, ÉS megbízható, nagy múltú a céged, nem tudsz bukni.
Szép hétvégét!
Így igaz,ezzel a részével tisztában is voltam,ezért is voltam rá nyitott.
De a szponzorom kb csak annyival tájékozottab mint én,hogy már részletesebben ismeri a marketingtervet,de semmiről nem tudott tájékoztatni.Arról volt szó utaljam a pénzt,megkapom a csomit,azt ennyi.Arról nem is szólt a fáma,hogy mi van ha enm tudom eladni,nyilván ekkora pénzutalás után már én is azon lettem volna,hogy a pénzemet a föld alól is visszaszerezzem.
De nekem csak annyit mondtak,ne a termékeladáson legyek,hanem hogy augusztus végéig szerezzek magam alá 5 hasonlóan befektető emberkét,és akkor leszek valaki.Nah ezt majdnem elhittem volna,ha nem tudnám,hogy ez egyenlőre inkábbb a szponzorom érdeke,mivel én még ki se próbáltam a terméket,azt se tudom mi az amiről beszélek.
Normális mlm-ben nem 2 napos utalási határidőt adtak volna.Mindenesetre kaptam olyan agymosást,hogy napokig az alvás sem ment,nem még a gondolkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!