Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Belevágtatok MLM üzletbe?...

Belevágtatok MLM üzletbe? Miután megismerkedtetek a céggel és termékével mennyi idő után született meg a döntés?

Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 09:33
1 2
 1/11 SzilKa ***** válasza:
100%
Nem, soha nem vágnék bele semmilyen MLM üzletbe.
2012. aug. 11. 10:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Én Avonoztam (ez nem mlm, de hasonló), de nem jött be. Ahhoz havi szinten milliós forgalmat kéne produkálni, meg havonta 50 embert (minimum) beszervezni, olyant, aki szintén nagy tételben rendel.
2012. aug. 11. 10:20
 3/11 anonim válasza:
100%
Nem és azonnal megszületett a döntés.
2012. aug. 11. 12:56
 4/11 A kérdező kommentje:

:D

Van egy cég ami tetszik,de sürgetnek,egyik napról a másikra kell döntést hozni,pénzt utalni,stb.Ezért lettem volna kiváncsi nálatok mennyi idő alatt vált gyakorlattá a marketing?

2012. aug. 11. 13:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha sürgetnek, az már rossz. Nem akarják, h alaposan átgondold és rájöjj mi a bukta benne.
2012. aug. 11. 14:21
 6/11 SzilKa ***** válasza:

"sürgetnek" "pénzt utalni"

Neked ez cseppet sem gyanús?!

2012. aug. 11. 14:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Én a foreverbe vágtam bele, persze nem tudtam senkit sem beszervezni, mert nem dumálok olyan jól. 140000 ftért megvettem a kezdőcsomagot, alig 60000 ftért tudtam elpasszolni vaterán 1 év múlva, abszolult bukás volt. + utána halgattam vissza az ismerőseimtől, akiknek a "profik" elkérték tőlem a számukat, hogy milyen vagyok.
2012. aug. 11. 14:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Nah igen,sokan kérdezik hogy lehet bukni mlm-mel...hát igy,hogy megveszed a bazi drága buffert,aztán nem tudod eladni,rajtad marad a cucc.igy a pénzedet mindenképp elbukod. Nekem most 210.000. ft ért kellett volna terméket vennem.amire volt 2 napom.Szóval kösz de kösz nem.
2012. aug. 11. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:

10 év kb. Jól megfontoltam, de nem bántam meg. Egyre inkább nem.

MLM-es bukáshoz több dolog közül kell legalább egy valami.

1: Kell vagy a te tájékozatlanságod, nemtörődömséged, vagy

2: kell a "szponzor" rossz szándéka/tájékozatlansága, vagy

3: kell a rendszer "rossz szándéka".

NEM tudsz bukni normális MLM-mel. Ha nem tudod eladni a termékeket, amiket berendeltél, akkor visszaküldöd, és visszakapod a teljes vételárát. Így hogy buksz?

CSAK úgy, hogy nem tudod, hogy vissza lehet küldeni. Mert

1: nem néztél utána, vagy mert

2: szemét/tájékozatlan a szponzorod, és nem mondta, vagy

3: nem normális MLM-be fogtál, hanem valamilyen MLM-nek álcázott piramisjátékba.

Ha okos vagy, ÉS megbízható a szponzorod, ÉS megbízható, nagy múltú a céged, nem tudsz bukni.

Szép hétvégét!

2012. aug. 11. 21:54
 10/11 A kérdező kommentje:

Így igaz,ezzel a részével tisztában is voltam,ezért is voltam rá nyitott.

De a szponzorom kb csak annyival tájékozottab mint én,hogy már részletesebben ismeri a marketingtervet,de semmiről nem tudott tájékoztatni.Arról volt szó utaljam a pénzt,megkapom a csomit,azt ennyi.Arról nem is szólt a fáma,hogy mi van ha enm tudom eladni,nyilván ekkora pénzutalás után már én is azon lettem volna,hogy a pénzemet a föld alól is visszaszerezzem.

De nekem csak annyit mondtak,ne a termékeladáson legyek,hanem hogy augusztus végéig szerezzek magam alá 5 hasonlóan befektető emberkét,és akkor leszek valaki.Nah ezt majdnem elhittem volna,ha nem tudnám,hogy ez egyenlőre inkábbb a szponzorom érdeke,mivel én még ki se próbáltam a terméket,azt se tudom mi az amiről beszélek.

Normális mlm-ben nem 2 napos utalási határidőt adtak volna.Mindenesetre kaptam olyan agymosást,hogy napokig az alvás sem ment,nem még a gondolkozás.

2012. aug. 11. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!