Elsö új munkahelyem. Hogy csináljam hogy jó legyen?
Holnap kezdek az elsö munkahelyemen. Nyáron dolgoztam gyakorlat 1-2 hónap sok tapasztalat nincs. izgulok nagyon nem tudom hogy próbáljak beilleszkedni. Nem szeretnék semmi pletykába belemenni. A cél hogy mindenkivel jó normális viszonyom legyen és megtudjak nyilni feléjük. Milyen módszerrel lehet lekaparni a pletykás kollégákat? Mondjuk 5 nöt egy 2 szer 3-mas területen 12órán keresztül?
21L
Szia!
De aranyos vagy. :D
A pletykás kollégákat csak úgy tudod lekaparni, hogy nem mondasz senkinek semmit a magánéletedről.
Görcsöse ne próbálj beilleszkedni, abból sose sül ki jó.
Én egész nyáron a nyári gyakomat csinálom (igazából 6 hét, de kicsit több lett. Na jó, sokkal...) Először nagyon izgultam, hogy el ne rontsam, nehogy valamit rosszul csináljak. A kollégák ki is fogtak maguknak, én lettem az, akit mindenki pátyolgat. :D Egy szem nő vagyok amúgy. Nagyon aranyosak, és tényleg nem volt mitől félnem az első napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!