Hétvégén találtam egy olyan munkát, ami számomra megfelelő lenne, de a jelentkezéshez szükséges erkölcsi bizonyítvány. Hogyan tudnám ezt megoldani?
A lényeg az, hogy polgármesteri hivatalba keresnek adminisztrátorokat. A pályázati felhívásban az áll, hogy a pályázatomhoz csatolni kell az Erkölcsi bizonyítványt. Ezzel csak az a gond, hogy aug. 10.-ig lehet csak jelentkezni. Addig biztosan nem jön meg. Azért lenne számomra jó ez a munka, mert még diák vagyok és lehet részmunkaidőben és távmunkában is végezni. De így nem tudom lehet-e esély rá, hogy megkapom a munkát. Szerintetek mit tegyek? Esetleg ha írnék egy levelet a jegyző úrnak ezzel kapcsolatban a pályázathoz mellékelve? ha ez jó akkor, hogy fogalmazzam meg a levelet? Tudnátok segíteni nekem?
19/L
Nem nem. Ez Komárom-Esztergom megye :)
Én informatikusnak tanulok. De tanultam 4 évig közgazdaságtant és gyors és vak írást :)
A feltételeknél az van megadva, hogy:
-magyar állampolgárság
-erkölcsi bizonyítvány
-középfokú végzettség
-gyors és gépíró képesség
-Ms Office felhasználói szintű ismerete előny az elbírálásnál
Nekem az erkölcsi bizonyítványon kívül minden megvan. :( ECDL bizonyítványom is van. Ezért gondoltam, hogy megpróbálnám.
Igen, de ha valaki nem Pesti, el is kell oda menni, meg az még többe is kerül. Az elsőt én is ott váltottam ki, hogy diploma után gyorsan tudjak jelentkezni, de az 5., 10. után már nem volt vicces.
Egyébként sok helyen elfogadják, hogy ha a megkérő feladási csekkjének a másolatát küldöd. Azaz megveszed a nyomtatványt, kitöltöd, benne a sárga saját csekk, odamész a postára, befizeted a csekket és lefotózod, mielőtt ráragasztod az igénylőlapra.
Viszont valószínűleg úgysem fognak felvenni, egyrészt tuti megvan rá az ember, másrészt egy ilyen hirdetésre kb. minden munkanélküli diplomás jelentkezni fog, azok márpedig előnyben vannak egy 20 év alatti diákkal szemben.
"Az elsőt én is ott váltottam ki, hogy diploma után gyorsan tudjak jelentkezni, de az 5., 10. után már nem volt vicces. "
Nem mondod, hogy munkanélküliként képes voltál kifizetni a semmiért 20-40 000 Ft-ot???
Mi a végzettséged? Most dolgozol?
Kérdező! Nyugodtan jelentkezz, aki meg sem próbálja annak semmi esélye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!