Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Start kártya igénybevétele...

Start kártya igénybevétele befolyásolja a nettó béremet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 21:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És a "tipikus alja fizikai munka" meg a mérnökök között még jópár fokozat,ahol igen ,előnyben vannak a start kártyások
2012. aug. 2. 23:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát igen, jellemzően ott, ahova 70+ jelentkező van minden egyes állásra...

Ennél sztem többet ér, ha olyan helyzetbe hozod magad, amire nem akad ennyi jelentkező.

Akár továbbképzéssel (ha már témánál vagyunk, jogászoknak szakjogászképzéssel), vagy pályamódosítással.

Amúgy mindig csak lutri lesz, meg pofa...

2012. aug. 2. 23:40
 13/13 anonim válasza:

Egy kocsmában dolgozok 14 órába két napos váltással,két hónapja alkalmi munkavállalóként (napi bejelentéssel) mai naptól (09.10.) lettem bejelentve 8 órás állásba,a munkaidőm,a bérem így sem változott,főnökömet idézve "ez csak formalitás". 4400 Ft/nap,tehát 314 ft-os órabér. Reggel 7-tól este 9-ig.

A munkaszerződésbe a szabadsághoz az van írva,hogy MTVK szerint. Azt mondta a főnököm,hogy ez azt jelenti,hogy Munka Törvénykönyve szerint,de ettől függetlenül ez szintén csak formalitás,ők nem fognak szabadságot fizetni,mert ha én elmegyek szabadságra nekik más embert kell hívni dolgozni és őt kell kifizetni. Nem hiszem el,hogy ez így működne,még ha nem is adnak szabadságot,de akkor kötelesek lennének kifizetni,nem? Nem tudom,hogy tudnék fellépni velük szembe,mit tehetnék ez esetben.

2012. szept. 10. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!