Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért bántja sokakat az, hogy...

Miért bántja sokakat az, hogy én nem akarok külföldre menni?

Figyelt kérdés
Már kellemetlenül érzem magam, amikor erről kell beszélni, és mindeki azt mondja hogy ő ahogy lediplomázik ki megy külföldre, aztán rámkerül a sor és én azt mondom hogy nem akarok, ekkor persze mindenki lenéz, meg hogy én tudom hogy rontom el az életem. Mégis mi közük hozzá!? Orvosnak tanulok, és tisztában vagyok az itthoni lehetőségekkel, de őszinten? nem érdekel. Nem azért leszek orvos hogy halálra keressem magam. Ráadásul olyan területet választottam, amit ingyen és bérmentve megcsinálnék, ha nem kéne eltartanom magam és a leendő családomat. Másrészt a családomat sem tudnám itt hagyni. És ők sem nagykeresetű emberek, mégsem szenvedek hiányt semmiben, nem érzem magam kirekesztve amiatt hogy nem a legdrágább üzletekben vásárolok.
2012. aug. 2. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
20%

Mert Magyarországon a legnagyobb az 1 négyzetkm-re jutó hazaárulók száma>>>ezért.

Mindig is könnyebb lesz elfutni,mint szembe nézni a problémákkal..

2012. aug. 2. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Én inkább ezt úgy fogalmaznám meg, hogy magyarországon van a legtöbb birka, akik a helyett, hogy a sarkukra állnának és tennének valamit a számos, az országot érintő probléma ellen inkább

a., Csöndben megdöglenek éhen

b., Elmennek külföldre

Nyilván csöndben éhenhalni keveseknek jó opció, egy fecske meg mint mondani szokták nem csinál nyarat, így marad a b...

2012. aug. 2. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenki azt mondja, hogy az órszág egy rakat szar. De hát mi vagyunk az órszág. Mi kell tegyünk valamit ezért a helyért.
2012. aug. 2. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert mi magyarok utáljuk egymást, és mindenki utál mindenkit. A külföldre menők külföldön utálják az itthoniakat, az itthoniak pedig gyűlölik a külföldre menőket. Én legszívesebben nem külföldre, hanem a Holdra lőném ki magam. Néha már hányingerem van attól, hogy milyenek a honfitársaim... Lehet hazaárulózni engem is.
2012. aug. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!