Tűzoltó akarok lenni, de lány vagyok. Van valami hasonló foglalkozás? Vagy olyasmi, ami ehhez kapcsolódik, de lányok is végezhetik?
Hallottam olyasmiről,hogy vannak,akik vizsgálják a tűz okait. Ez is érdekelne, ez mi?
19/L
Pár napja kérdezett itt egy lány, aki szintén tűzoltó szeretne lenni, szerintem ötleteljetek együtt :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Sajnos nem vagyok jóban az idegennyelvekkel. Bár Magyarországon már nem nagyon lehet mit kezdeni magunkkal, jó lenne kiutazni külföldre, de ahhoz kéne megfelelő nyelvtudás. És bár leérettségiztem németből 4esre, nem mondanám, hogy ténylegesen van német nyelvből alaptudásom.:(
Egyébként a másik álomszakmám az esküvőszervező, ami nem népszerű Magyarországon, így annak sem lenne sok értelme.
Ne kérdezzétek amúgy, hogy hogyan illik össze a 2 :D szép kis párosítás,de ez van:)
Jó kondim van, imádok sportolni, és elég izmos is vagyok.:D Szóval azzal szerintem nem lenne gond, max még "rágyúrnék" egy kicsit.
Hát most vendéglátást fogok tanulni, és ehhez hozzá fogok kötni a rendezvényszervezést és esküvőszervezést is.
Tehát amíg ezeket elvégzem, van időm eldönteni, hogy megpróbálkozzak-e a tűzoltóval.:)
Nyelvet meg úgyis kell vendéglátásban is tanulni, ki tudja, lehet belejövök, majd kiderül.:)
Lehetsz tűzmegelőzős, vagy valami előadó...
Vonulús nem lehetsz, maximum a doktorszolgálatnál, esetleg még a kutyás keresőknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!