Melinda- kérdése:
Hol találhatna apukám egy olyan munkát ahol jól fizetnek?
Figyelt kérdés
14 vagyok. És hát egy pár éve apukámnak volt egy munkája ahol keveset fizettek egy pár év után el is bocsátották. Utána lett a mostani munkahelye egy hús szállító cégnél valami ilyesmi. Ahol viszont a főnök novemberben szülni fog ezért majd ott akarja hagyni a céget, így majd apumnak nem lesz munkája.Ez elég jó munka hely volt mivel havonta 120 ezret kapott fizetésként és hát meg is érdemelte mert viszont sokat túlórázott is. Hajdú-Bihar megyében lakunk és valami tiszántúli állás kellene neki, vagy esetleg ami még budapesten van. és ha rossz kategóriába írtam a kérdésemet, azért elnézést kérek.2012. júl. 31. 20:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak külföldön lehet jól fizetőt találni, bár azért függ hogy milyen területen szeretne dolgozni
2/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hogy sajnos csak általánosa van meg ami igaz ciki..de hát nem elég jó családi körülmények között nőtt fel pénzügyileg.
2012. júl. 31. 21:09
3/6 anonim válasza:
Ha csak 8 általánosa van akkor nem hiszem hogy fog találni olyat ami jól fizet, legalább valami szakma kéne ehez
4/6 anonim válasza:
Kezdjen neki valami OKJ-be gyorsan, míg nem késő.
5/6 anonim válasza:
OKJ-ba nem kezdhet. Ahhoz kellene érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!