Mit csináljak, ha már 1 hónapja van szerződésem, de még mindig nem hívtak dolgozni?
Diákmunkáról van szó. Június 20 óta van szerződésem a Tesco-hoz mint árufeltöltő, már a pólót is megvetették velem, de mikor kérdeztem hogy végre mehetek-e dolgozni, az volt a válasz hogy (jelen esetben) augusztusra még nem kaptak időpontot. Nem átverés, mert az iskolaszövetkezet él, és a pólóról van szerződés, hogy visszakapom a pénzt. Más is járt már így, mi lett a futam vége? :(
17/L
Velem is ez van, de én nem Tescoba jelentkeztem.
Szerződés, belépőkártya minden cucc megvan, és nem hívnak dolgozni, mert "sokan vannak".
Nekem Június 1 óta van szerződésem, és még mindig semmi, már nem is lesz...
Szia!
Igen, ez sajnos ilyen. Én is diákmunkában tevékenykedek már tavaly december óta. Rengeteg tapasztalatom és rálátásom van a diákmunkák terén a Tescoban.
Halkan megsúgom, hogy az egyik szövetkezetnél szerződést kötöttem a legközelebbi Tescoba ami itt van nem messze és még általuk egyszer sem dolgoztam ott, pedig hónapokkal ezelőtt történt ez a szerződéskötés. 3 szövetkezetbe vagyok tag. Igazából ez nem a szövetkezetek hibája, hogy nem tudsz ott dolgozni. Lehetnél akár 6 iskolaszövetkezetbe is, akkor sem történne változás. Nem küld munkavállalási igényeket az a Tesco, ahova te mennél, ez ennyire egyszerű. Megkérdezhetem melyik szövetkezetbe vagy tag?
Ha valamit nem értesz, vagy kérdeznél miért így van, stb, írj nyugodtan levelet nekem.
Perszehogy pénz, főleg úgy hogy utána nem keresel semmit se. :/
A Rébusznál vagyok.
Szia!
Az a baj, hogy a Rébusznál nagyon sokan vannak. Bár én pénztárosként dolgozom, ha dolgozni akarok, mindig tud munkát adni :) Úgy is, hogy egy hónapot kihagyok.. Hála Istennek elég jól megy és meg vannak velem elégedve. Valljuk be inkább foglalkoztatják a gyakorlottakat, mint kezdőket. Am sztem kasszásként próbálkozz, több megrendelés van(jóval!)mint árufeltöltésből. Ja és nem szakadsz bele.. :))
Ha amúgy is sokan vannak, akkor minek hívnak be 40 embert? Ha nem foglalkoztat senki, hogyan legyek gyakorlott?!
Kasszás nem lehetek, mert mint írtam a kérdésben, 17 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!