S. O. S találkozott már valaki ezzel a külföldi álláshirdetéssel, melyben a következők vannak?
Figyelt kérdés
A vállalat Észak Írországba található:
"Béla Juhos" info.work@mail.com (akitől a választ kaptam a hirdetésre)
Hilton M. Products Ltd
Unit 21a
Kilroot Park
CARRICKFERGUS
BT38 7PR (MAP)
County Antrim
Fő profilja hús , marha sertés hal feldolgozás és szállítás!
El kellene küldeni az adataimat, meg elutalni 80 eurót, a cég bankszámlájára, ami majd a repülőjegyre kell, de ez csak letét, ugyanis érkezéskor visszafizetik a pénzt. Júl 31. ig kellene utalni, de utazás csak aug 12.-én lesz illetve 10.-én egy szerződéskötés angol nyelven, de segítenek kitölteni. Azért írok ide, hátha netán van valakinek ilyen, vagy ehhez hasonló tapasztalata. Én vagyok bizalmatlan, vagy ennek ez a módja ? Ti mit tennétek ? Értelmes emberek véleményét várom, köszönöm.
2012. júl. 26. 17:41
11/12 anonim válasza:
jó duma. önálló utazás, önálló szállás persze nem lehetséges, abból nincs hasznuk. munka itt nem lesz... olvass kicsit utána a tapasztalatoknak
12/12 anonim válasza:
A cég valós de JUHOS BÉLÁT AZT SE TUDJÁK KICSODA EZ AZÉRT NEM SEMMI HÁT EZ IS CSAK EGY CSALÓ GANÉ EMBER!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!