Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Foglalkozásom operatőr, de...

Foglalkozásom operatőr, de nem találok állást. Máshoz nem értek, csak a film/tv készítéshez! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Februárban megszűnt a munkaviszonyom és azóta nem találok állást. Már megtettem (majdnem) mindent, neten keresek, átlag heti egy CV-t küldök el, de még csak vissza sem írnak. Jó operatőrnek tartom magam, a szakmai visszajelzésekből, filmes szemlélettel gondolkodom és az utómunkában is megteszek mindent, hogy szép, korrekt anyagot adjak ki a kezemből, de ez kevés. Még csak próbára sem tesznek. Nem szeretném feladni a hivatásomat, ehhez értek, jó szakember vagyok, de már azon gondolkodom, hogy valami más területen kellene körülnéznem. Te mit tennél a helyemben?

2012. júl. 24. 19:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Szia! Én Final Cut Pro-n dolgozom, nagyon ajánlom!!! De az árakat nem ismerem. ;-) Komolyan! Emellett ott van az Adobe Premier, vagy az Edius. Ezek sem rosszak, de alapban a Final Cut!
2012. dec. 28. 18:46
 12/23 anonim válasza:
nem vagy egyedül, én sem tok elhelyezkedni a fő szakmámban, de szerencsére máshoz is értek, de az nem egy életforma...
2014. jan. 4. 17:22
 13/23 A kérdező kommentje:
Még nem adtam fel… Persze, azóta volt 2 állásom is, de nem az igazi egyik sem.
2014. jan. 6. 14:29
 14/23 A kérdező kommentje:
Gondoltam, megmutatom: [link]
2014. jan. 10. 00:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia! Mi újság? Hogy mentek a dolgok eddig? Remélem sikerült elhelyezkednek operatőrként!?

Félelmetes belegondolni, hogy az ember nem végezheti azt a munkát amit szeret ( és nem mellesleg jól is csinál ). Szorítok neked! :D

2017. nov. 23. 21:24
 16/23 A kérdező kommentje:

Szia, sajnos, csak most láttam ezt, 8 hónappal később, de válaszolok. :)

Szerencsére változtak a dolgok, nem kellett feladnom, nem is szándékoztam. Továbbra sem törtem a csúcsra :)) de mindig vannak munkák, most már állásom is. Vettem egy filmes kamerát, építettem egy komoly szettet.

Köszi a kérdést, és hogy szorítottál nekem! Úgy tűnik, bejött. :D

2018. júl. 20. 01:35
 17/23 T-Balázs válasza:

Pacsi szakmabeli!

Ugyanabban a szakmában dolgozom jelenleg, viszont váltanék ami nem könnyű. Ezért is dobhatta fel ezt a kérdést a google.

Igazából csak sok sikert akartam kívánni. :)

2021. febr. 23. 18:06
 18/23 A kérdező kommentje:

Pacsi Neked is! :)

Én nem adtam fel, nekem az -kis túlzással- egyenlő lenne a halállal.

Köszönöm! Neked is sok sikert!

2021. febr. 24. 00:57
 19/23 anonim válasza:

Szia!

Örülök, hogy még élsz :).

Én motion designer vagyok és most szintén hasonló cipőbe, mint te... eddig találtam könnyen állást, most jóval erősebb portfólióval mint akár egy éve is semmi. Már az összes helyre beadtam, ami itthon tetszik és neve van. Úgy látszik mégsem vagyok elég jó, pedig azt hittem. Remélem hamarosan összejön valami, mert van egy lakáshitel is a fejem fölött.

2021. aug. 17. 19:44
 20/23 A kérdező kommentje:

Szia, nekem ez az egész egy hullámvasút. :) Most éppen vannak munkáim, és kilátások is. Ha mégsem lennének, akkor odaállok az ablakhoz. ;)

Neked (is) sok sikert! Ne add fel! :)

2021. aug. 17. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!