Foglalkozásom operatőr, de nem találok állást. Máshoz nem értek, csak a film/tv készítéshez! Hogyan tovább?
Szia! Mi újság? Hogy mentek a dolgok eddig? Remélem sikerült elhelyezkednek operatőrként!?
Félelmetes belegondolni, hogy az ember nem végezheti azt a munkát amit szeret ( és nem mellesleg jól is csinál ). Szorítok neked! :D
Szia, sajnos, csak most láttam ezt, 8 hónappal később, de válaszolok. :)
Szerencsére változtak a dolgok, nem kellett feladnom, nem is szándékoztam. Továbbra sem törtem a csúcsra :)) de mindig vannak munkák, most már állásom is. Vettem egy filmes kamerát, építettem egy komoly szettet.
Köszi a kérdést, és hogy szorítottál nekem! Úgy tűnik, bejött. :D
Pacsi szakmabeli!
Ugyanabban a szakmában dolgozom jelenleg, viszont váltanék ami nem könnyű. Ezért is dobhatta fel ezt a kérdést a google.
Igazából csak sok sikert akartam kívánni. :)
Pacsi Neked is! :)
Én nem adtam fel, nekem az -kis túlzással- egyenlő lenne a halállal.
Köszönöm! Neked is sok sikert!
Szia!
Örülök, hogy még élsz :).
Én motion designer vagyok és most szintén hasonló cipőbe, mint te... eddig találtam könnyen állást, most jóval erősebb portfólióval mint akár egy éve is semmi. Már az összes helyre beadtam, ami itthon tetszik és neve van. Úgy látszik mégsem vagyok elég jó, pedig azt hittem. Remélem hamarosan összejön valami, mert van egy lakáshitel is a fejem fölött.
Szia, nekem ez az egész egy hullámvasút. :) Most éppen vannak munkáim, és kilátások is. Ha mégsem lennének, akkor odaállok az ablakhoz. ;)
Neked (is) sok sikert! Ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!