Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha én külföldön akarok film...

Ha én külföldön akarok film rendező lenni mit kell tanulnom?

Figyelt kérdés
2 év és befejezem a sulit, milyen egyetemre kell menjek? Mit kell tanuljak? - angol az menni fog :P

2012. jún. 5. 12:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A magyar sem árt. A filmrendező egy szó.
2012. jún. 5. 12:55
 2/19 A kérdező kommentje:
a magyar nem érdekel, nem fogom használni, csak sajnos ez az anyanyelvem.
2012. jún. 5. 13:00
 3/19 anonim ***** válasza:
71%

„…sajnos ez az anyanyelvem”

Akkor jobb is ha elmégy ebből az országból.

2012. jún. 5. 13:13
 4/19 A kérdező kommentje:
nekem nem a nyelvel van a bajom hanem inkább a néppel de ebbe inkább nem mennék bele, a kérdésem a következő volt: Ha én külföldön akarok film rendező lenni mit kell tanulnom?
2012. jún. 5. 13:30
 5/19 anonim ***** válasza:
52%

Melyik részét nem értetted annak amit mondtam?

MAGYART

Külföldre nem fognak felvenni filmművészetire, egyedül Magyarországon van esélyed, ahol bizony MAGYARBÓL kell felvételizned.

Ja és gondolom történelemből. Persze az angolra is szükséged lesz, de ha ilyen pocsék vagy MAGYARBÓL annak ellenére hogy ez az anyanyelved, képzelem hogy milyen lehet az angoltudásod. :)

Szóval M mint Mária, A mint Aladár, G mint Géza, Y mint... hát szóval érted, mint az Ipszilon, :) A mint Antónia,, R mint Róbert.

2012. jún. 5. 13:35
 6/19 anonim ***** válasza:

A külföldi filmrendezők melyik nézi le saját népét?

A külföldi filmrendezők mennyire nem ismerik saját anyanyelvüket, kultúrájukat stb.

Ahhoz, hogy sikeres filmrendező legyél a tehetségen és szerencsén kívül magas szinten kell ismerned a világirodalmat, művészettörténetet, történelmet stb., s kell egy egyéni világlátás is. Ez utóbbi meg erősen torz lenne a többi nélkül.

Amit iskolában tanulhatsz ezek mellé, az csupán a szakma.

2012. jún. 5. 14:27
 7/19 A kérdező kommentje:
Mért ne vennének fel külföldön?
2012. jún. 5. 15:50
 8/19 A kérdező kommentje:
normál választ nem kapok?
2012. jún. 5. 20:54
 9/19 A kérdező kommentje:
14:27 válasza félig hasznos, de nem értem miért ne vennének fel?
2012. jún. 5. 20:56
 10/19 anonim ***** válasza:
Pl. amiért Magyarországon sem. Eddig hány filmet rendeztél?
2012. jún. 5. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!