Milyen gyakori, hogy a cégek megkerülik a fejvadászt?
Most dühöngök, hogy egy cégnél bent van az önéletrajzom, egy fejvadásznál hirdettek, és állítólag én voltam a legjobb jelöltjük. Hitegettek hetekig, hogy majd behívnak interjúra, erre megtudtam, hogy felvettek valakit, aki nem is fejvadászon keresztül ment. Én még esélyt sem kaptam. És azt mondta ismerősöm, hogy ez a multi mindig ezt csinálja. Csak gyűjtik az önéletrajzokat a fejvadászoktól, de nem rajtuk keresztül veszik fel az embert, hogy ne kelljen fizetni. Majd egy év múlva felvesznek talán egy másik üresedésre, de akkor a fejvadásznak már nem kell fizetni.
Ez mindenhol így megy? Mert akkor beküldöm mindenhova közvetlenül az önéletrajzomat inkább. Hagyom a fejvadászokat a fenébe. Bár sajnos a legtöbb helyen nem árulják el, hogy ki a hirdető...
Sokszori eset.
Az elsőnél én is mérgelődtem...
Ne várj csodára, de előbb - utóbb sikerül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!