Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pécsi Young & Creative Kft....

Pécsi Young & Creative Kft. -ről információ?

Figyelt kérdés
Fizu,munka...
2012. júl. 24. 13:23
 1/2 Ryuichi válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Itt megtalálsz mindent, amit tudnod kell. Én ma voltam állásinterjún és az interjú menete pontosan úgy zajlott, ahogy a hozzászóló leírta, ezért nem írom le még egyszer. Az álláshirdetésben, amit feladtak szó sem esett jutalékos rendszerről, valamint amikor értesítettek telefonon és próbáltam érdeklődni, hogy milyen munkáról van szó, akkor a csaj csak annyit mondott, hogy jöjjek be a "megfigyelő napra" és ott mindent elmondanak. Az utazás valóban a jelentkező költségeit terheli, fix juttatás nincs, ügynökösködni és házalni kell, hogy értékesítsd, amit épp kell.

Mellékesen megjegyezném, hogy ha a fenti linkre kattintasz, akkor a hozzászóló azt is megjegyzi, hogy hány névváltoztatáson esett át a cég (min. 4-et említ). Erre azért van szükség, hogy elkerüljék a nyílvános negatív kritikákat, mert ugye egy magára valamit is adó álláspályázó (mint te is) körülnéz a neten a céggel kapcsolatban. Nos, jelenleg KES Reklámügynökség Kft. néven fut a cég a pécsi Munkácsy u. 9-es szám alatt , mert a Young & Creative Advertising terhes névvé vált, mert olyan dolgok kaptak szárnyra velük kapcsolatban, amelyek nem gyengén kedvezőtlenül befolyásolják a közvéleményt a céggel kapcsolatban... megjegyzem nem véletlenül.

Részemről időpocsékolás volt elmenni az úgynevezett "megfigyelő napra", főleg hogy nem keveset késtek és az irodahelységben, valami ordenáré és hangos zene ment. Én szerencsés vagyok, mert csak az időmet pocsékoltam, de ha valaki vállalja, akkor lehet, hogy a saját pénzét is fogja.

Ennyi volna a meglátásom.

2012. aug. 31. 23:46
 2/2 Ryuichi válasza:

Bocsánat, kihagytam valamit... A teljesség igényének kedvéért. Az egyik weblap szerint: [link]

Munkácsy 9. a cég telephelye, a másik szerint [link] pedig Munkácsy 24.

2012. szept. 1. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!