Szerintetek elmenjek dolgozni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, az apám talált munkát 3 hétre 550Ft-os órabérrel,amiből 16% adót+az egész összegből ezer forintot vonnának le. aug. 1-jétől lehetne kezdeni.(nem nagy munka a selejtes termékeket kiválogatni, visszadobni) viszont akad egy bökkenő. aug elsejétől a család(anyámék elváltak, anyával élek) elmenne egy hétre a balatonra, viszont addig apámnál el tudnék lenni. Most nem tudom hogy döntsek. Még annyit hogy reggel 6-tól du. 2 ig kéne tolni az ipart. apám be tudna vinni, amikor nappalos, de ha éjszakás, akkor vonatoznom kell. Szerintetek jó lehetőség lenne, vagy hagyjam ki? (mielőtt valaki azzal jönne hogy "ebben nem dönthetünk helyetted stb" csak a véleményetekre vagyok kíváncsi)2012. júl. 23. 15:53
1/3 anonim válasza:
Én mindenképp elvállalnám a melót. Tudod, nagyon sokan lennének a helyedben, mert nem találnak diákmunkát, ölni tudnának egy ilyen lehetőségért. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! most hívott apám, hogy sikerült elintéznie, hogy 2 hetet menjek, így elmehetek a balatonra és utána meg dolgozni. köszönöm a választ!
2012. júl. 23. 16:08
3/3 anonim válasza:
Mivel a mai világban alig van munkalehetőség mindenképp használd ki még ha csak ennyit fizetnek. Kezdésre bőven jó mert akkor ha máshova mész betudod majd írni hogy itt meg itt ezt meg ezt csináltad és az sok helyen előny. Én protekcióval mentem dolgozni informatikai üzletbe műhelybe szerelni meg iratokat rendeléseket leadni ilyen irodai munka volt 0 képzettséggel. Utána meg máshová is elbírtam menni így mert jó helyen dolgoztam és mondták hogy még ha nincs is szakma de már van tapasztalatom az azért nem olyan rossz. Most jelenleg vagyok irodában megrendeléseket adok le telefonálok, autóval elmegyek a postáért vagy én viszem az ilyesmit esetleg ha közelebbi üzletből rendelünk valamit azért is nekem kell elmennem. És nincs szakmám ebből. Szóval én kihasználnám mindenképp, ma már örülni kell hogy dolgozhatsz akárhol mert nem lehet válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!