Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nekem még határozott idejű...

Nekem még határozott idejű munkaszerződésem van és most váltanék egy másik munkahelyet. Ezt hogy tehetem meg? Továbbiak lent!

Figyelt kérdés

Azért váltanék munkahelyet, mert ott több is a fizetés és ott lehet karriert építeni, ahol most dolgozom, ott meg azt mondták, hogy nincs igény karrier építésre, a minimálbéres fizetés meg nem valami biztató. A felmondást rendes, vagy rendkívüli felmondással tegyem meg, és ilyen esetben mi legyen az indok, ha kell. Ilyenkor mennyi idő a felmondási idő?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 22. 08:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akkor közös megegyezéssel nem kell megindokolni a felmondást? Ha belemegy a munkáltató a közös megegyezésbe, akkor nem lesz semmilyen per? És, ha nem megy bele, akkor mi a teendő? Vagy akkor már dolgozzam ott a minimálbéré? Vagy esetleg csináljak valami kárt (persze a programozásba)? Erre már nem lennék képes!
2012. júl. 23. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!