Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit hozhat be egy nyerögép...

Mennyit hozhat be egy nyerögép egy alföldi kis kocsmában?

Figyelt kérdés

#NYERÖGÉP;KOCSMA
2012. júl. 17. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, de van rá valami új szabály, és mindenki inkább kivette a kocsmából, nemhogy betenné.
2012. júl. 17. 22:19
 2/6 Smartguy86 ***** válasza:

Az új szabály szerint jelentős adótartalommal látták el. Így a kis forgalmú helyeknek nem éri meg, de a nagyobb elektronikus kaszinók közül is többet inkább visszaadták a bérelt nyerőgépeket.

[link]

2012. júl. 18. 07:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettötöknek.
2012. júl. 18. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok, ezt azért nem tudtam, hogy havi fél milla, ez nagyon durva! Hát persze, hogy mindenki visszaadja. Én pl. voltam diákmelón egy könyvelőirodában, ott is mondta egy kocsmáros csaj, hogy visszavitte, mert túl sok rá az adó, és azóta a csőd szélén állnak. Minek hoznak ilyen idióta törvényeket?! Vagy kocsmára semmi szükség?
2012. júl. 18. 14:11
 5/6 Smartguy86 ***** válasza:

Egyszerű a válasz - a cigányság. A játékgépfüggőség visszaszorítása lenne a cél, valamint az, hogy átláthatóvá tegyék a rendszert. A nyerőgép mocskos egy üzlet, elvileg törvényben meghatározott a nyerési arány, amit mindenkinek be kéne tartania - tehát hogy mekkora arányban nyer a gép. Sokan ezt se tartják be, holott még a törvényi keretek mellett is kizárólag a boltos nyerhet az üzleten.

Persze ezt sok primitív játékgépező nem tudja, ők a nyerőgépben csak a nyerés lehetőségét látják, hisznek benne, hogy hatalmas összegeket tudnak kivenni belőle, de arra nem gondolnak, hogy akkor a boltosnak/kocsmárosnak miért érné meg ott nyerőgépet üzemeltetni. Így aztán elburjánzik a játékgépfüggőség, ami általában az alacsony anyagi színvonalon élők között a legnagyobb arányú.

Lehet, hogy az állam adótól esik el, de a függőség visszaszorításának ez egy módja. Valamit valamiért. Így is lesz olyan hely, ami ki tudja termelni a gépek adóját, ott maradnak majd.

2012. júl. 19. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak a kaszinók, máshol nem tartják meg a nyerőgépeket.
2012. júl. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!