Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy tudnék csatlakozni a...

Hogy tudnék csatlakozni a ZeekRewards-hoz?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha segítene nekem valaki, aki tapasztalt és régóta benne van már ebben, mert érdekel ez a fajta pénzkeresési lehetőség, esetleg csatlakoznék is a csapatához
2012. júl. 17. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Üdv! Ha skype-ra felveszel mindenben segítek! név: kircsicsicsi
2012. júl. 18. 10:16
 2/9 anonim válasza:

Szia!

Írj egy mailt és segítek mindenben, corsaroe.gt@gmail.com

A neten, fórumokban irtózatos baromságokat tudnak írni, azokkal vigyázz, általában magukat tapasztaltnak mondó, pár hete regisztrált emberek, akik semmit sem értenek nem, hogy a zeekrewardshoz, de az internethez sem. :)

2012. júl. 19. 11:47
 3/9 Ian Catman ***** válasza:

Ha egy kis eszed van és tudsz számolni, sehogy ne tedd. Gondolkodj. Ha tényleg napi egy százalék kamatos kamat, az azt jelenti, hogy ha leteszel száz dollárt ma, egy év múlva kb. kétezer szeresét kapod vissza. Ilyen üzlet a világon nincs, különben rég összeomlott volna a világgazdaság.

Mondok egy tippet.

Aki ezt ajánlotta neked (gondolom "szponzor" a neve), adjál neki 100 dollárt, számold ki, az kb. 20 ezer (!) dollár lesz egy év múlva. Mondjad neki, hogy tessék, itt a száz dollár, te azt mondod 20 ezer lesz, én nem kérem, csak öt ezret, de azt most rögtön, a tiéd a többi 15 ezer.

Ugyebár ha igaz, akkor működnie kell.

..Akármibe lefogadom, nem fog belemenni. Pedig ha igaz lenne, mi lenne a vesztenivaló?

..Komolyan. Ez egy piramisjáték elbújtatva más jogszabályok mögé.

Soha nem fogsz nyerni rajta. De azt csinálsz, amit akarsz. Én szóltam, Uff.

2012. júl. 19. 22:28
 4/9 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled Ian Catman. Engem is bele akartak rángatni ebbe, de észrevettem hogy ez is csak 1 piramisjáték, amiből csak a legfelső embereknek lesz pénze... Aki jobban ért hozzá, az rájött, hogy az aukciós oldalon is csak a saját robotjaik nyomják a licitet feljebb, pedig elvileg ebből van a bevételük.....
2012. júl. 21. 00:16
 5/9 agfalvi válasza:
Akkor azt mondjátok meg nekem, hogy élek meg ebből a "PIRAMISJÁTÉKBÓL" úgy, hogy nincs alattam csak 7 ember? Akik 10 dolcsival léptek be alám és nincs alattuk senki. Bár velük is biztos jól kitoltam, mert pénzt tudnak kivenni a rendszerből! De aki nincs benne, illetve utána sem olvas az biztos jobban tudja!!! Ha szkeptikus vagy, akkor soha ne kezdj bele semmibe, inkább járj dolgozni jó sokat alamizsnáért. Üdv!
2012. júl. 23. 20:10
 6/9 anonim válasza:
Te meg hülyeséget beszélsz, már nem emlékszem, de 1 vagy 2 hónap az az időtartam, ami alatt össze kell szedned magad alá MINIMUM 2 embert, akik szintén befizetik a tagdíjat, különben kitesznek. Szóval nem tudom,hogy lehetnek alattad így olyan emberek, akik alatt nincs más... Ha tényleg működik a rendszer, (amit nagyon kétlek) akkor kérlek tegyél fel Printscreen-t a kifizetésről...
2012. júl. 28. 01:18
 7/9 agfalvi válasza:
Nem kell ahoz ember alád, hogy kapj jutalékot! Csak vásárlót kell regizni, vagy venni! De itt miért nem, olyanok szólnak hozzá, akik utána jártak és tudják is, hogy miről beszélnek?
2012. aug. 16. 22:53
 8/9 anonim válasza:
Mondjon mindenki amit akar, igaz, hogy a kezdokkel konyen ki lehet b@szni, de ha van egy kis eszed mar kezdokent attudod verni a szponzorodat es az egesz valalatot. 25%-al meg tudod novelni a jovedelmedet mar az elso napon ami sokat szamit, csak anyi a hatranya, hogy napi nem 5 hanem 10 perces munkat igenyel. Ha erdekel ierj privatba
2012. aug. 17. 08:05
 9/9 anonim válasza:
Na ennyit a nagy ZeekRewards-ról is. Ennek is vége, mint a többi piramisjátéknak. Remélem ebből már tanulnak az emberek valamit.
2012. aug. 20. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!