Hogy tudnék csatlakozni a ZeekRewards-hoz?
Szia!
Írj egy mailt és segítek mindenben, corsaroe.gt@gmail.com
A neten, fórumokban irtózatos baromságokat tudnak írni, azokkal vigyázz, általában magukat tapasztaltnak mondó, pár hete regisztrált emberek, akik semmit sem értenek nem, hogy a zeekrewardshoz, de az internethez sem. :)
Ha egy kis eszed van és tudsz számolni, sehogy ne tedd. Gondolkodj. Ha tényleg napi egy százalék kamatos kamat, az azt jelenti, hogy ha leteszel száz dollárt ma, egy év múlva kb. kétezer szeresét kapod vissza. Ilyen üzlet a világon nincs, különben rég összeomlott volna a világgazdaság.
Mondok egy tippet.
Aki ezt ajánlotta neked (gondolom "szponzor" a neve), adjál neki 100 dollárt, számold ki, az kb. 20 ezer (!) dollár lesz egy év múlva. Mondjad neki, hogy tessék, itt a száz dollár, te azt mondod 20 ezer lesz, én nem kérem, csak öt ezret, de azt most rögtön, a tiéd a többi 15 ezer.
Ugyebár ha igaz, akkor működnie kell.
..Akármibe lefogadom, nem fog belemenni. Pedig ha igaz lenne, mi lenne a vesztenivaló?
..Komolyan. Ez egy piramisjáték elbújtatva más jogszabályok mögé.
Soha nem fogsz nyerni rajta. De azt csinálsz, amit akarsz. Én szóltam, Uff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!