Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék munkát keresni?

Hol tudnék munkát keresni?

Figyelt kérdés
nagyon kellene nekem legalább 200000ft karácsonyig. hol tudnék munkát keresni? hogyan ? merre ? mert hivatalosan nem nagyon lehetne. tudna nekem valaki segíteni? L/13 S.O.S
2009. júl. 13. 17:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem is rossz xd de már neten találtam bármily hihetetlen 13 éves kortól van whehehe:D
2009. júl. 13. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem mit?csak kiváncsiság..
2009. júl. 13. 19:47
 13/15 A kérdező kommentje:
véletlenül emeltem ki a kérdést de nem kell több válasz, már találtam thxthx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx txh thx thx thx thx thx thx thx
2009. júl. 15. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:
örülök:)szerencsés vagy.megkérdezhetem mit?
2009. júl. 16. 07:32
 15/15 anonim válasza:
100%

Kicsim, nem tudom, mire kell neked 13 évesen 200.000 Ft, és azt se tudom, hogy ki volt az, aki mert neked munkát adni (remélem, hogy inkább rokon, és nem hivatalos munkáltató), de törvény szerint nem dolgozhatnál, és ha mégis elcsípnek, a munkáltatót kőkeményen büntetik.

1992. évi XXII. törvény

a Munka Törvénykönyvéről

HARMADIK RÉSZ

A MUNKAVISZONY

I. fejezet

A munkaviszony alanyai

72. § (1) Munkaviszonyt munkavállalóként az létesíthet, aki tizenhatodik életévét betöltötte.

(4) Munkaviszonyt létesíthet - az (1) bekezdéstől eltérően - a tizenötödik életévét betöltött, általános iskolában, szakiskolában, középiskolában nappali rendszerű képzés keretében tanulmányokat folytató tanuló az iskolai szünet alatt.

(5) A tizenhat éven aluli fiatal munkavállaló munkaviszony létesítéséhez törvényes képviselőjének hozzájárulása is szükséges.

(6) Az (1)-(5) bekezdésben foglalt rendelkezésektől érvényesen eltérni nem lehet.

2009. júl. 16. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!